Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kellene tennem? Elmondjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem? Elmondjam vagy sem?

Figyelt kérdés

Úgy néz ki,hogy lesz egy barátom.Másfél hónapja iserjük egymást,eddig elvoltunk találkozgattunk stb.Viszont felhoztam a témát a romákkal kapcsolatban.Azt mondta utálja őket blablabla.Én ezt megértem,hisz igaza is van az emberek 80%-nak.Viszont az én apám is roma.Külön élünk anyukámmal,tehát még nem találkozott vele,nem is emlitettem neki.Ezek után meg főleg nem merem :s Elöző kapcsolatomba nem volt probléma mert a srác nagyon megértő és kedves volt,vele 4 évig jártam.

20/L

2009. aug. 31. 09:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Mond el neki!

Ha kedvel vagy szeret akkor ugy is elfogadja , én sem vagyok oda a romákért de barátomnak elnézem h az apja az volt..Különben is kin hogy látszik gondolom rajtad nem látszik szoval ha elmondod mi van szerintem nem lesz baj..

2009. aug. 31. 10:03
 2/5 A kérdező kommentje:
nem látszik,a beszédes is normális,kulturáltan viselkedem,ápolt vagyok,kedves:)
2009. aug. 31. 10:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Ne halogad, mondd el, mert később még nehezebb lesz!

Ha nem fogadja el, akkor legalább az elején kiderül, hogy nem való hozzád. Hiszen az embereket a külső-belső értékeik alapján kell megítélni, nem a származása alapján.

Én sose kezdenék olyan kapcsolatba, ahol titkolnom kellene a szüleim (valamelyikét).

2009. aug. 31. 10:09
 4/5 anonim ***** válasza:
az enyémis utálja, nekem a nagyapám volt az, éncsak később mondtam el, mivel nagyapám már nemél, rajtam meg nemláccik, de egyáltalán nem zavarta a barátomat.
2009. aug. 31. 11:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy mond el neki!

Ha fontos vagy neki, akkor ez nem fogja zavarni!

Ha pedig mégsem tetszik ez neki, akkor egyáltalán

nem érdemes vele foglalkoznod!

2009. aug. 31. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!