Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fhuuu . Szerintetek mit kellene tennem? Elmondjam neki? :/
nah .. pasimmal 1hónapja járunk.. és mielőtt még nem kezdtunk el járni sok ideig csak szórakozgattunk ... de elkovettem egy hibát ...
eleinte minden nagyon jó volt..
aztán egyik nap elmentunk egy presszóba a barátnőmmel és a pasijával, ahol a pasim egyik haverja dolgozik .. egy kicsit piáltunk .. aztán elkezdett engem szidalmazni .. veszekedni rám, hogy neki ilyen csaj nem kell mint én .. stb ... nagyon szomoru voltam .. hogy mindennek vége lesz .. aztán ő elment ..
.. aztán már elég késő volt .. ő elment haverjaival .. én meg ott maradtam barátnőmmel és a pasijával .. ki voltam borulva ...
aztán elmentunk egy diszkóba, hogy legalább jól érezzem magam .. ott a pasim legjobb haverja rámkattant .. én nem akartam hagyni magam .. aztán elmentunk egy focipálya kornyékére ... ott ultunk .. beszélgettunk ..majd lesmárolt, elkezdett csókolgatni, fogdosni .. harapdosni .. én toltam volna el magamtól .. de nem birtam vele .. majd .. megadtam magam ... lefekudtem vele, de még szuz voltam ..
másnap meg jott utánam pasim, hogy mindent megbánt, hogy szeret, velem akar lenni ... én meg mintha mi sem tortént volna .. vele voltam ...
a pasim nem tud róla hogy mi tortént koztem és a legjobb haverja kozott ... nem mondtam el neki .. de nem tudom hogy elmondjam-e? .. igaz hogy akkor még nem jártunk, mikor ez tortént.. csak szórakozgattunk .. de mégis furdal a lelkiismeret ... de azt sem szeretném hogy elhagyjon :( ... szerintetek mit kellene tennem??
te se lehetsz több 16 évesnél...
egyébként utálom mikor ilyen hosszú sztorit írnak : D
és ha szereted a pasidat, legyél vele őszinte, jobb ha most tudja meg... mint később. szerintem. én biztos elmondanám neki.
nem akartál lefeküdni vele mégis megdugott.
most te kurvultál nagyon rövid idő alatt el, vagy ez köztörvényes nemi erőszak.
Mivel eddig senki nem tette meg, majd en vallalom, hogy rakerdezek:
HARAPDOSNI???!!!! :D:D
16 vagyok.
Amugy én nem akartam az egészet .. nem birtam lekaparni magamról .. erőszakoskodott ... és nagyon piás is voltam ..hiába mondtam neki, hog hagyja abba.. én nem akarok vele lefekudni ... nem hagyott békén ...
Igen harapdosott, a számat szétharapta... és a nyakam is ugy nézett ki, hogy fuhh ... az egész lila volt ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!