Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fhuuu . Szerintetek mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fhuuu . Szerintetek mit kellene tennem? Elmondjam neki? :/

Figyelt kérdés

nah .. pasimmal 1hónapja járunk.. és mielőtt még nem kezdtunk el járni sok ideig csak szórakozgattunk ... de elkovettem egy hibát ...

eleinte minden nagyon jó volt..

aztán egyik nap elmentunk egy presszóba a barátnőmmel és a pasijával, ahol a pasim egyik haverja dolgozik .. egy kicsit piáltunk .. aztán elkezdett engem szidalmazni .. veszekedni rám, hogy neki ilyen csaj nem kell mint én .. stb ... nagyon szomoru voltam .. hogy mindennek vége lesz .. aztán ő elment ..

.. aztán már elég késő volt .. ő elment haverjaival .. én meg ott maradtam barátnőmmel és a pasijával .. ki voltam borulva ...

aztán elmentunk egy diszkóba, hogy legalább jól érezzem magam .. ott a pasim legjobb haverja rámkattant .. én nem akartam hagyni magam .. aztán elmentunk egy focipálya kornyékére ... ott ultunk .. beszélgettunk ..majd lesmárolt, elkezdett csókolgatni, fogdosni .. harapdosni .. én toltam volna el magamtól .. de nem birtam vele .. majd .. megadtam magam ... lefekudtem vele, de még szuz voltam ..

másnap meg jott utánam pasim, hogy mindent megbánt, hogy szeret, velem akar lenni ... én meg mintha mi sem tortént volna .. vele voltam ...

a pasim nem tud róla hogy mi tortént koztem és a legjobb haverja kozott ... nem mondtam el neki .. de nem tudom hogy elmondjam-e? .. igaz hogy akkor még nem jártunk, mikor ez tortént.. csak szórakozgattunk .. de mégis furdal a lelkiismeret ... de azt sem szeretném hogy elhagyjon :( ... szerintetek mit kellene tennem??

2011. júl. 17. 12:25
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:

te se lehetsz több 16 évesnél...

egyébként utálom mikor ilyen hosszú sztorit írnak : D

és ha szereted a pasidat, legyél vele őszinte, jobb ha most tudja meg... mint később. szerintem. én biztos elmondanám neki.

2011. júl. 17. 12:30
 2/33 anonim ***** válasza:
84%

nem akartál lefeküdni vele mégis megdugott.

most te kurvultál nagyon rövid idő alatt el, vagy ez köztörvényes nemi erőszak.

2011. júl. 17. 12:34
 3/33 anonim ***** válasza:
elmondani neki őszintén. főlleg hogy ilyen barát nem kell senkinek. legalább őt is otthagyja. ha elmondod hogy piás voltál ki kiborult és hogy ő erőltette akkor talán nem szakít. de őt tuti hanyagolni fogja. ami úgy helyes. szerintem mond el. lehet ház lessz h eddig nem mondtad de inkább most mint később. remélem jól fog elsülni :)
 4/33 anonim ***** válasza:
Mondhatom szép.. még szűz vagy de lefekszel egy olyan pasival akivel nem is akartad igazán ? ezt mégis hogyan ? toltad el magadtól mert nem akartad aztán mégis lefeküdtél vele ? paff :D gyönyörű vagy.. amúgy meg a pasid úgy is megtudja ... úgyhogy mond el neki te.. ha ilyen lazán lefeküdtél a legjobb haverjával.. legyen csak tisztába azzal milyen vagy.. egyénként hány éves vagy? és egy te egy focipályán képzelted el az elsőt ? szerelem nélkül ? amúgy meg mit gondoltál ? a pasid meg fogja tudni és az lesz az első véleménye rólad hogy akárhányszor összevesztek de egyből más ágyába bújsz majd.. normális pasinak nem kell ilyen nő... de még mindig azt mondom hogy inkább tőled tudja meg mint mástól. ha képes voltál erre a undorító dologra akkor legyél arra is képes hogy elé állj... egyébként ne haragudj de szánalmas ez a viselkedésed..
 5/33 anonim ***** válasza:
53%

Mivel eddig senki nem tette meg, majd en vallalom, hogy rakerdezek:

HARAPDOSNI???!!!! :D:D

2011. júl. 17. 12:41
 6/33 anonim válasza:
Mond el neki ez így a legjobb biztos megérti és hát a haverja erőszakoskodott nem tudtál semmit tenni akkor megérti úgyis és a haverját is lekoppintja és meg is érdemli kiscsaj most nem te vagy a hibás attól hogy szűz voltál az nem jelent semmit ha neked nem jelentett az az aktus semmit akkor nem kell ezen aggódni ott van a barátod ha szereted akkor vele veszted el a szüzességedet ! Nem úgy kell felfogni hogy akkor most mindennek vége megtörtént megtörtént de ha nem jelentett semmit akkor még jó !
2011. júl. 17. 12:51
 7/33 A kérdező kommentje:

16 vagyok.

Amugy én nem akartam az egészet .. nem birtam lekaparni magamról .. erőszakoskodott ... és nagyon piás is voltam ..hiába mondtam neki, hog hagyja abba.. én nem akarok vele lefekudni ... nem hagyott békén ...

Igen harapdosott, a számat szétharapta... és a nyakam is ugy nézett ki, hogy fuhh ... az egész lila volt ...

2011. júl. 17. 12:53
 8/33 A kérdező kommentje:
és még hozzátenném, hogy a pasim is hibás egy részből, mert ha nem hagyott volna ott .. akkor a barátja se mozdult volna rám ..
2011. júl. 17. 12:58
 9/33 anonim ***** válasza:
Hát akkor ez nemi erőszaknak minősül. Mond el a pasidnak majd a rendőrségen jelentsd fel a srácot.
2011. júl. 17. 13:01
 10/33 anonim ***** válasza:
mondd el nyugodtan. úgyse marad melletted örökre XD mire komolyabban tervezel már pár pasin túl leszel (remélhetőleg nem dug meg mind, de ez már a te bajod).
2011. júl. 17. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!