Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok működik a "szia, dugunk? " duma?
Figyelt kérdés
Volt már , hogy erre a kérdésre rábólintottatok. Egyáltalán mi a véleményetek azokról a fiúkról, akik így indítanak ? Mert végülis sztem csak őszinték veletek, amit akár értékelni is lehetne... Mert ugyebár minden fiú ezt akarja, ha kimondja, ha nem...2011. júl. 2. 23:22
61/192 anonim válasza:
rakj ki egy képet legalább mr.casanova..:D hagy nevessek a szánalmas fejeden..mr.jócsávó:D
62/192 anonim válasza:
amuyg meg remélem kilyukad a condom és jön majd a baba a házadba:DD na akkor megnézném a pofád hogy milyen büszke leszel :))
63/192 anonim válasza:
és kirakhatnál egy igazi képet magadról, ha olyan büszke vagy a kinézetedre had lássalak :D
64/192 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó: 16 éves koromban, úgy néztem minden lányra, mint egy hóvirágra, amely rácsodálkozik a világra. Mondhatnám ténylegesen idelizáltam a lányokat, elbűvöltek...
Aztán hamar tettek róla, hogy elképzeléseim szertefoszoljanak...
Elnézve a harminc év fölötti sorstársaimat, akiket ugyancsak szarrá szivatott néhány könnyűvérű lepke,gyorsan startégiát váltottam, mivel nem akartam beállni a lúzerek sorába.
Bárhogy is próbálom csak ribancként tudok a csajokra nézni, és sajnos a mindennapi történések igazolják elképzelésemet.
Nem mondom, hogy ez egy ideális elképzelés, de ez az a stratégia, ami sztem a legkisebb veszteséggel jár hosszú távon
2011. júl. 3. 00:35
65/192 anonim válasza:
haggyadmár :D minek ide kép?:D tudjuk h egy szánalmas rusnya fiúról van szó:D
66/192 anonim válasza:
és mond csak hány éves is vagy te?
67/192 A kérdező kommentje:
Hát te hülye vagy wazze... 5 évig modellkedtem (nem mintha ezzel menőzni akarnék)
2011. júl. 3. 00:37
68/192 anonim válasza:
feltöltötted már azt a képet? ahhoz beszari vagy..ennyit érsz...csak lennél AIDSes..1 hülyével kevesebb.
69/192 anonim válasza:
modellkedtél?:D úristen:D haggyukmár
70/192 A kérdező kommentje:
26 vagyok, bár nem tudom ez mit magyaráz
2011. júl. 3. 00:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!