Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, nálatok működik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nálatok működik a "szia, dugunk? " duma?

Figyelt kérdés
Volt már , hogy erre a kérdésre rábólintottatok. Egyáltalán mi a véleményetek azokról a fiúkról, akik így indítanak ? Mert végülis sztem csak őszinték veletek, amit akár értékelni is lehetne... Mert ugyebár minden fiú ezt akarja, ha kimondja, ha nem...
2011. júl. 2. 23:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/192 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne hasonlíts mindenkit magadhoz, nagyon sokan vannak akik kapcsolatot akarnak, és ha pl utcán ilyet mondasz nem biztos, hogy jó szemmel nézik majd (diszkóba részegnél lehet van esélyed), de próbáld ki egy olyan csajjal aki mellett ott áll a barátja is.
2011. júl. 2. 23:24
 2/192 anonim ***** válasza:
87%

igen rábólintok aztán én leszek a város ribanca..

talán ha nem működne az a szr kulcsos duma meg az utána lévő megbélyegezés több lány benne lenne az ilyenekben

2011. júl. 2. 23:24
 3/192 anonim ***** válasza:
100%
ez de rossz
2011. júl. 2. 23:25
 4/192 anonim ***** válasza:
76%

Én értékelném ha lenne ilyen lány :D az igazságot megvallva én nem így csajozok, és aki ilyen dumára kattan az egy mocskos k*rva! :)

17/F

2011. júl. 2. 23:25
 5/192 anonim ***** válasza:
93%

fogalmakkal legyél tisztában,drága.

másrészt értékelnéd de mocskos krva lenne..erről beszéltem..

dughatnékotok van állandóan,de utána meg mindjárt mocskos krva/ribanc az illető csaj..gondolkoztatok volna előbb.

2011. júl. 2. 23:27
 6/192 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha egy csaj egyéjszakás kalandot akar, azt se egy bunkóval akarja.
2011. júl. 2. 23:27
 7/192 anonim ***** válasza:
29%

kulcsos duma miatt veszve az ügyed "és áldom Istent vagy azt a csávót akinek eszébe jutott ez", semmi esélyed így, és "vannak olyan fiúk akik inkább társra vágynak" (és nem egyből sex-re) ez van Sprite

18/F

2011. júl. 2. 23:28
 8/192 anonim válasza:
80%

23:27! Ott a pont!

19/f

2011. júl. 2. 23:29
 9/192 anonim ***** válasza:
0%
Nálam tök gyakran bejön! De komolyan. Az utcán köszönésképp is. Nem gondolom, hogy a sráccal baj lenne, aki így köszön nekem. mondjuk csak a barátom vetemedik ilyenre, bárki mást meg se hallok, ha ilyet mond, de ... ez részletkérdés.
2011. júl. 2. 23:32
 10/192 anonim ***** válasza:
88%

A tipikusak,

Mennyi az idő? Meg:P

Jó a segged kő kóla?

Amúgy bunkók szerintem senkinek nem jönnek be ma ha adonisz

2011. júl. 2. 23:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!