Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, nálatok működik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nálatok működik a "szia, dugunk? " duma?

Figyelt kérdés
Volt már , hogy erre a kérdésre rábólintottatok. Egyáltalán mi a véleményetek azokról a fiúkról, akik így indítanak ? Mert végülis sztem csak őszinték veletek, amit akár értékelni is lehetne... Mert ugyebár minden fiú ezt akarja, ha kimondja, ha nem...
2011. júl. 2. 23:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/192 napietus ***** válasza:
100%
el vagy szállva magadtól, te szerencsétlen, de nagyon :D tudod mekkora élvezet az ilyen nagyarcú k*csögöket lepattintani? felér akármilyen orgazmussal :D legalábbis én élvezem, de nagyon, nézni a hülye képüket, mikor leesik, hogy le vannak rázva...nincs is annál jobb :)
2011. júl. 3. 00:15
 42/192 A kérdező kommentje:
Sajnos napietus, engem nem tudsz leppatintani. Mert jelentős szellemi fölénnyel rendelkezek hozzád képest, és soha nem jönnél rá arra, hogy mit is akarok valójában tőled. Legfeljebb azután, hogy már tízszer megcsináltalak volna...
2011. júl. 3. 00:17
 43/192 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas és gyerekes ez a lakatos kulcsos duma.Igenis jó a nős sors. Főleg mikor a nők kihasználják a férfiak szexéhességét és még pénzt is kérnek érte.A sok marha meg ki is fizeti .A nők nem k*rvák, hanem a férfiak ilyen érzéketlen szexmániás állatok akik nőket állítják be k*rvának.
2011. júl. 3. 00:18
 44/192 anonim ***** válasza:
100%
igazad van :D nincs annál jobb mikor egy szánalmas gyereket lepattintasz :D
2011. júl. 3. 00:19
 45/192 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező nagyon nem látsz bele a lányok lelkébe, ha azt hiszed, hogy a szimpla látványtól így fel tud izgulni egy csaj..

Egyébként meg igazad van, f@sz kell nekünk, de olyan, akihez egy normális, jófej, kedves srác tartozik. Még egy szimpla dugásra is ilyen kell. Csak mivel ezt nem lehet első ránézésre megállapítani, ezért inkább csak olyannal kezdünk, akit ismerünk, viszont azt már kapcsolatnak hívják. Most már érted??

46/192 A kérdező kommentje:
Igen, mert a nők csinálják, hogy a férfiak ribancnak nézzék őket...
 47/192 napietus ***** válasza:
100%

aha, mert ebből, hogy "szia, dugunk?" nem egyértelmű :D

namindegy. tudod én nem vettem komolyan a pasikat soha. egyet igen, ahhoz hozzámentem. a többi szórakoztat :) ezért nem tudtak pofáraejteni az ilyen kis öntelt kanok (a "férfi" szót itt nem használnám...). én őket annál többször, és, mint írtam, élvezem. had szokják :)

2011. júl. 3. 00:20
 48/192 anonim ***** válasza:
82%

az a baj,hogy a férfiak nem tudják,hogy csak kis porszemek a gépezetben és valójában ők vannak alul nem a nők..minden ki van tervelve előre ti meg csak eszközök vagytok..

és igen azt csinálunk amit akarunk..annyi jogunk van hozzá,mint nektek.

2011. júl. 3. 00:21
 49/192 A kérdező kommentje:
Szép a gondolatmenet, és értékelem is a lelkesedésed. De ha elnézem pl. azt, hogy az idei évben hány strigulát húztam be lányok/ribancok (kinek hogy tetszik) megdugása után, akkor azt kell mondjam, hogy empirikus bizonyítékaim vannak hogy BAROMIRA NINCS IGAZAD...
2011. júl. 3. 00:22
 50/192 anonim ***** válasza:
100%
g*ci te k.ajak nem vagy normáliss b*zdmeg :) hallod amit mondasz? nőknek kell a f@sz :) és a nők állítják be magukat k* rvának? te tiszta csíra vagy ...
2011. júl. 3. 00:24
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!