Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, nálatok működik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nálatok működik a "szia, dugunk? " duma?

Figyelt kérdés
Volt már , hogy erre a kérdésre rábólintottatok. Egyáltalán mi a véleményetek azokról a fiúkról, akik így indítanak ? Mert végülis sztem csak őszinték veletek, amit akár értékelni is lehetne... Mert ugyebár minden fiú ezt akarja, ha kimondja, ha nem...
2011. júl. 2. 23:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/192 napietus ***** válasza:
100%
hogyne, téged a kettőhúszba...
2011. júl. 2. 23:34
 12/192 anonim ***** válasza:
23%

Ismerek olyan csávót, akit tök magabiztos, abszolút nem egy papucs, jól is néz ki és nem, nem akarja csak AZT. Lett is volna párszor lehetősége (tehát már a csaj nyomult őrá) és inkább kihagyta! Szóval vannak még ilyen csávók, csak meg kell találni (ezt nektek üzenem lányok:)).

Amúgy a kérdésre válaszolva nálam nem működne ez a duma. Ha előtte odajön, beszélgetünk egy kicsit (tényleg nem kell sokat) megtudom, hogy ki ő, mi ő és egyértelműen céloz rá, hogy csak dugni akar, akkor lehet belemennék. De azért annyi ismeretem kell legyen a srácról, hogy nem egy AIDS-es, drogos hajléktalan..:D Szóval kb. 15-20 perc csevegés után, ha bejön a csávó, lehet róla szó, nem biztos, hogy rögtön azonnal (valószínűleg van más dolgom akkor), de megbeszélünk egy időpontot és megejthetjük. :D De ehhez kell egy jó első benyomás a srácról!

2011. júl. 2. 23:37
 13/192 anonim ***** válasza:
69%
Baromi érdekes látni, hogy sokan csak azért nem mennek ebbe bele, mert megbélyegzik őket. Na, ti ne aggódjatok, attól még, hogy fizikálisan nem teszitek még, még ribancok vagytok! Remélem azt nem kell magyaráznom, hogy miért.
2011. júl. 2. 23:37
 14/192 anonim ***** válasza:
76%

Dainn drága ha a férfiaknak szabad akkor a nőknek is.

A nők miért ne csinálhatnának azt amit akarnak? És attól,hogy férfi vagy még ugyanúgy lenéznek a nők max. nem hangoztatják,hogy kurafi..vagy hímringyó.De az ilyennel nem igazán kezdenek kapcsolatba,bélyeg alatt marad ő is.:) és meg is érdemli. Nehogy már csak a férfiaknak lehessen mindent..szánalmas.

2011. júl. 2. 23:43
 15/192 napietus ***** válasza:
100%
ez annyira gáz duma, hogy lehet mellé amúgy akárki, akkor is elmenne tőle a kedvem rögtön :D csak nevetni tudok az ilyeneken. viccesek :D
2011. júl. 2. 23:44
 16/192 A kérdező kommentje:
Ez a női álságosság engem is zavar. Múlt héten megdugtam egy lányt. Igazából már mindketten tudtuk, hogy miről van szó, mikor mentünk éjszaka 3kor a lakásom felé. Én az éjjel-nappali előtt megálltam, és mondta, neki, hogy bemegyek óvszert venni. Ő meg felháborodott ezen. Erre én mondtam, hogy "de hisz mindketten tudjuk, ,hogy mi fog történni...". Erre ő : "Igen, de nekem akkor is jobban esett volna, ha azt mondod, hogy egy üveg ásványvízért mész..." Na ezt, ki érti...
2011. júl. 2. 23:46
 17/192 anonim ***** válasza:
100%
biztos szomjas volt. van ilyen.
2011. júl. 2. 23:48
 18/192 A kérdező kommentje:
Amúgy nem vagyok bunkó, volt idő , amikor nagyon jófej voltam a csajokkal, szó szerint még a seggüket is kinyaltam, de ők ezt egyáltalán nem értékelték, sőt sokszor rajtam sült el a dolog. Úgyhogy egy idő után stratégiát váltottam, azóta nem tisztelem a lányokat, csak az a célom , hogy minél kevesek erőfeszítéssel minél többet megdugjak. Egész jól is haladok. Most megyek , és a mai strigulát is behúzom :DDD
2011. júl. 2. 23:49
 19/192 anonim ***** válasza:
100%
szánalmas vagy
2011. júl. 2. 23:50
 20/192 anonim ***** válasza:
100%
gratula hozzá hímringyó barátom. legyél büszke ;D
2011. júl. 2. 23:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!