Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, nálatok működik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nálatok működik a "szia, dugunk? " duma?

Figyelt kérdés
Volt már , hogy erre a kérdésre rábólintottatok. Egyáltalán mi a véleményetek azokról a fiúkról, akik így indítanak ? Mert végülis sztem csak őszinték veletek, amit akár értékelni is lehetne... Mert ugyebár minden fiú ezt akarja, ha kimondja, ha nem...
2011. júl. 2. 23:22
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/192 napietus ***** válasza:
100%
na, azok a nők annyit is érnek...aki egy ilyennel leáll, szerintem tök megérdemli, hogy egy strigula legyen. de én ilyen nőkre nem lennék büszke...valószínű nekik is egy strigula vagy te a sok között...
2011. júl. 3. 00:25
 52/192 anonim ***** válasza:
100%
szeretném megnézni a pofádat mivel vagy te annyira nagymenő csajkuró
2011. júl. 3. 00:26
 53/192 A kérdező kommentje:
Jaja, tökéletesen érted a mondanivalómat. Pont ezt mondom, kösz, hogy elismételted: repetitio est mater studiorum.
2011. júl. 3. 00:27
 54/192 anonim ***** válasza:
100%
pontosan te is csak egy strigula vagy a sok közül.
2011. júl. 3. 00:27
 55/192 anonim ***** válasza:
100%
te is egy retardált vagy a sok közül :D
2011. júl. 3. 00:29
 56/192 anonim ***** válasza:
100%

én ugyan pasi vagyok de itt most abszolút a hölgyeknek adok igazat :D nehéz elképzelni, hogy bárki vevő a dumádra :s

egyáltalán hogy lehet ilyen dumával nyitni? kész röhej...ribik lehet hogy vevők rá, de normális lány nem

Csak mert nem ismersz normális lányokat, azért még nem kell mindet leírni..könyörgöm. Neked valami nagyon nincs rendben, de én nem mondom, hogy a te hibád, lehet az életed/környezeted/tapasztalataid tettek ilyenné, de ettől még nem kéne begyepesedni, kicsit több optimizmust és mindjárt szebb lesz a világ:D

2011. júl. 3. 00:29
 57/192 A kérdező kommentje:
Ha csak egy strigula lennék, akkor a sok csaj nem nyüszítene másnap az ajtóm előtt a következő menetért...
2011. júl. 3. 00:30
 58/192 anonim ***** válasza:
100%
igen persze maximum akik a sarkon állnak na azoknak bejön ez a szöveg. te teljesen hülye vagy? és méghogy nekünk kell a fa_sz mi?:D valahogy még nem láttam olyan kérdést egy lánytól h hol tudok jót baszn_i?:) de 6milliárd fiútól meg láttam h hol találok ilyen lányokat? hát ANYÁDBA szóval nemtudom miről beszélsz h a lányoknak kell -.- pont hogy fordítva!!!!
2011. júl. 3. 00:31
 59/192 anonim ***** válasza:
91%
nagyon nagy jampi vagy
2011. júl. 3. 00:31
 60/192 anonim ***** válasza:
100%

00:18 válaszoló:

Az a szánalmas ha valaki fizet a szexért! Esküszöm inkább kiverem aztán mégis csak ingyéé van,az már nagyon megalázó ha 10ezreket adsz azért hogy bedugd a virslit a kiflibe!

Hallottam már olyat aki "szakavatott" hölyg-höz fordult szexéhséget csillapítani,2-3havonta odajárt... 5000-ért 5percig cumi volt... és amennyit elbaszott sex-re én addig megspóroltam magamnak egy fél autó árát!!! ;)

inkább az ember szenvedjen a dumájával mint hogy a pénztárcáját nyitogassa a kéjhölgyeknek!!! :/ (inkább egy normális nőnek fizessem a piáját mint hogy egy tág luku nőnek nevezett valamibe tömködjem a farkam)...

2011. júl. 3. 00:32
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!