Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok működik a "szia, dugunk? " duma?
én ugyan pasi vagyok de itt most abszolút a hölgyeknek adok igazat :D nehéz elképzelni, hogy bárki vevő a dumádra :s
egyáltalán hogy lehet ilyen dumával nyitni? kész röhej...ribik lehet hogy vevők rá, de normális lány nem
Csak mert nem ismersz normális lányokat, azért még nem kell mindet leírni..könyörgöm. Neked valami nagyon nincs rendben, de én nem mondom, hogy a te hibád, lehet az életed/környezeted/tapasztalataid tettek ilyenné, de ettől még nem kéne begyepesedni, kicsit több optimizmust és mindjárt szebb lesz a világ:D
00:18 válaszoló:
Az a szánalmas ha valaki fizet a szexért! Esküszöm inkább kiverem aztán mégis csak ingyéé van,az már nagyon megalázó ha 10ezreket adsz azért hogy bedugd a virslit a kiflibe!
Hallottam már olyat aki "szakavatott" hölyg-höz fordult szexéhséget csillapítani,2-3havonta odajárt... 5000-ért 5percig cumi volt... és amennyit elbaszott sex-re én addig megspóroltam magamnak egy fél autó árát!!! ;)
inkább az ember szenvedjen a dumájával mint hogy a pénztárcáját nyitogassa a kéjhölgyeknek!!! :/ (inkább egy normális nőnek fizessem a piáját mint hogy egy tág luku nőnek nevezett valamibe tömködjem a farkam)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!