Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, nálatok működik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nálatok működik a "szia, dugunk? " duma?

Figyelt kérdés
Volt már , hogy erre a kérdésre rábólintottatok. Egyáltalán mi a véleményetek azokról a fiúkról, akik így indítanak ? Mert végülis sztem csak őszinték veletek, amit akár értékelni is lehetne... Mert ugyebár minden fiú ezt akarja, ha kimondja, ha nem...
2011. júl. 2. 23:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/192 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te egy akkora segg.fej vagy! Elárulok valamit. Én és az egyik barátnőm megelégeltük az ilyen pasikat és játszadozunk velük. Jól felizgatjuk őket, szórakozgatunk aztán meg hoppon maradnak. Hát, ez van. Remélem egyszer majd te is sorra fogsz kerülni. ;)
2011. júl. 3. 00:02
 32/192 A kérdező kommentje:
Persze kivételek vannak, mint ahogy te is lehetsz, az kedves előző. Egyrészt azonban szkeptikus vagyok, hogy ez megint nem-e valamilyen álca, másrészt pedig azért a néhány kivételért nem érdemes kockáztatni...
2011. júl. 3. 00:03
 33/192 napietus ***** válasza:
100%

" Kezeld a lányokat mocsokként, és úgy fognak hozzád ragadni, mint a sár"

ez így van, de csak azok, akik olyanok is, mint a sár: sötétek, közönségesek és ragadósak...

2011. júl. 3. 00:03
 34/192 anonim ***** válasza:
100%
egy másik kérdésnél ajánlottam az egyik pszichológus ismerősöm tel.számát..neked is megadjam??
2011. júl. 3. 00:04
 35/192 anonim ***** válasza:
100%
milyen néhány kivétel? a lányok 80%-a kapcsolatot akar nem csak a szexet
2011. júl. 3. 00:07
 36/192 A kérdező kommentje:
Pszichológus száma nem kell, mivel nem érdekelnek azok a dumák, amiket a pszichológus kuruzslók az álvalóságról osztanak. Az igazi pszichológia nem itt kezdődik, hanem ott, hogy én belelátok a nők lelkébe, és tudom, hogy mindegyik csak a faszt akarja. NA EZ AZ IGAZI PSZICHOLÓGIA.
2011. júl. 3. 00:10
 37/192 anonim ***** válasza:
0%

Valaki mondta itt hogy: "Ha férfiaknak szabad akkor nőknek is"!! EZ NEM ÍGY VAN!!!

-Képzelj el egy olyan kulcsot ami minden zárat kinyit!!!

Ez ugye elég jó helyzet,elég király!!?!!

-Képzelj el egy olyan zárat amit minden kulcs kinyit!!!

Ez már nem egy akkora nagy szám!!!

Ez a helyzet!!! ;)

2011. júl. 3. 00:12
 38/192 napietus ***** válasza:
100%
aha..igen, belelátsz...és ezt a HANGOK mondják, ugye?
2011. júl. 3. 00:12
 39/192 A kérdező kommentje:

Annak a lánynak, aki arra vár, hogy én is sorra kerüljek üzenem, hogy ez nem lehetséges, mert amint meglát, úgy felizgul és benedvesedik, hogy a hipotalamusza blokkolna minden értelmes gondolatot, ami az agyában megfogan, és csak az érdekelné, hogy minél előbb dughassunk...

Miután megvoltunk, kiraknám az utcára, és behúznám az újabb strigulát...

Női sors... Sorry... :DDDD

2011. júl. 3. 00:13
 40/192 A kérdező kommentje:

80%??? Legfeljebb papíron.

De én az életet nem a könyvekből tanulom cimbora...

2011. júl. 3. 00:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!