Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok működik a "szia, dugunk? " duma?
Figyelt kérdés
Volt már , hogy erre a kérdésre rábólintottatok. Egyáltalán mi a véleményetek azokról a fiúkról, akik így indítanak ? Mert végülis sztem csak őszinték veletek, amit akár értékelni is lehetne... Mert ugyebár minden fiú ezt akarja, ha kimondja, ha nem...2011. júl. 2. 23:22
81/192 A kérdező kommentje:
Hát te el vagy tévedve cimbi. Azért majd csekkold a spermám a barátnőd hüvelyében is...
És mostmár asszem csak te röhögsz egyedül...
2011. júl. 3. 00:45
82/192 anonim válasza:
még mindig nem kaptunk őfelségéről képet..:)
ENNYI VAGY.
84/192 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a fő profilom, a fotókat csak amellett készítettem, hogy közben két diplomát végeztem. Mondhatni kiegészítő kereset. Nem is akartam soha modellkedni, csak egy casting ügynökség figyelt fel rám, akikhez statisztának jelentkeztem.
2011. júl. 3. 00:48
85/192 anonim válasza:
miből diplomáztál? kamuzásból meg jamperkodásból?:D
87/192 anonim válasza:
képet még mindig nem kaptunk:D
88/192 anonim válasza:
jamperkodás :ÉÉÉ
pontosan abból:D
89/192 A kérdező kommentje:
Közösbe nem akarom belinkelni, mert gondolom mostmár sok utálóm van... De ha írtok privit, akkor ok.
És milyen képet akartok ? Ruhásat, vagy csupasz felsőtestűt? (teljesen meztelen nincs)
2011. júl. 3. 00:50
90/192 aftersex válasza:
Ilyen férgek miért léteznek? Sajnálom szegény anyád hogy gyereket várt és te jöttél. Róla is így beszélsz? Vagy most megint jön a Napóleon idézet? Ő is rib@nc volt egyszer? Szívesen megismernék néhány hozzád hasonló "embert"... elbeszélgetnék egy ilyen aberrált torz világképpel élő problémás "férfival".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!