Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok működik a "szia, dugunk? " duma?
először azt mondod, két diplomád van, aztán kiderül, ez kamu volt. az első megvan egyáltalán? milyen szak? gondolom büfé-ruhatár :)
külsőre meg...nem vagy kifejezetten csúnya, de valami jóképű se...inkább átlagos szerintem. szóval nincs baj a külsőddel, de azért ekkora nagyképűséget nem indokol...
Hát ilyen a fejem, igen általában elég megosztó... de van benne valami karakter. Ezért is hívtak fotózásokra... Van akinek bejön, és van aki meg nagyon utálja, mint a válaszoló, aki lófejűnek nevezett. Elsőre nem szokott bejönni mindenkinek, van, hogy az embereknek szokni kell a látványát...
És nagyképű nem a külsőm miatt vagyok, hanem mert úgy érzem a sok ribi nem érdemel többet.
Diplomázni, pedig nem büffészakon diplomáztam...
Azt meg nem mondtam, hog két diplomám van, csak, hogy míg két diplomán dolgoztam.
A második most vagyn folyamatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!