Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tartod szánalmasnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tartod szánalmasnak, mikor ilyen 25-30 éves férfiak járnak 16-19 éves lányokkal?

Figyelt kérdés
Én ezt mindig úgy értelmezem, hogy a férfi töketlen, ezért a saját korosztályában képtelen párt találni. Azt meg mindenki tudja, hogy a lányok nagy része úgy gondolkodik, hogy "a velem egykorúak komolytalanok", ezért elég előadnia, hogy ő aztán mennyire érett, és máris övé a csaj. Pedig nem egyszer láttam olyat, hogy a 25 éves gyerekesebb, mint egy 19 éves.
2011. jún. 22. 11:57
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
74%

21 vagyok, es a volt pasim 32 eves

se nem tapasztaltabb nem volt, se nem erettebb mint mas..ez nem kor fuggo..

amugy ezenkivul semmi velemenyem nincs rola..semmi szanalmat nem latok benne, csinaljon mindenki azt ami jol esik

2011. jún. 30. 22:37
 62/64 anonim ***** válasza:
55%

nem értem mi ez a fene nagy általánosítás. itt most mindenki megcáfolt és én is csak ezt tudom tenni. 18 évesen volt egy 16 éves barátom. és képzeld, tényleg nem a kor számított, hanem a szerelem és az, h ennyi idősen már nem a WoW kötötte le a figyelmét. most 20 éves vagyok, a barátom 28. előttem egy 26 éves barátnője volt. szerinted érdekelt, h mennyi idős? vagy azt gondolod, h a korombeli vagy fiatalabb lányok ismerkedés előtt gyorsan megnézik a srácok személyiét? csak a rossz tapasztalat miatt van ez a véleményed.

meg az is általánosítás, h a 25-30 éves férfiak azért választanak fiatalabb 'csitrit', mert nincs semmije és nem ért el semmit az életben és ez őket úgy sem érdekli. nem fényezni akarok, de a barátom sikeres abban, amit csinál, nem is kicsit. és mielőtt felháborodnál, nem a bankszámlája után mentem, mert 20 évesen én is előtudom magamnak teremteni, amire szükségem van.

ja és hidd el, a lányoknak olyan pasi kell legtöbbször, aki tapasztaltabb, akire fel tudnak nézni és biztonságban érzik magukat (nem anyagi). persze csak magamból indulok ki és a körülöttem lévő csajokból. nem tudom hol élsz, de hál'isten én az olyan nőket, mint akiket te leírtál, nem nagyon találok. persze ehhez kell egy kis szelektálás. ;) neked sem ártana. :)

2011. jún. 30. 23:06
 63/64 anonim válasza:
heffner bácsival én is összejönnék
2011. júl. 1. 14:23
 64/64 anonim ***** válasza:
50%
18 vagyok a barátom nemsokára 26 és kössz, tök jól megvagyunk! Szeret, imád és nem csak kihasznál. És amúgy nekem nem kellenél, mert az írásodból látszik hogy tökre éretlen vagy. Amúgy meg, mért fáj ez neked ennyire, csak nem az a baj, hogy nem kellesz a korodbelieknek? Ez van, fogadd el, nem tudsz ellene tenni úgyse semmit.
2011. júl. 1. 14:57
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!