Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tartod szánalmasnak, mikor ilyen 25-30 éves férfiak járnak 16-19 éves lányokkal?
Nekem volt 19 évesen 15 éves pasim, most 21 vagyok és 26 éves... nem tartom szanalmasnak!
a pasi kegyebkent is kesobb érnek. de mondjuk egy 16 éves lany egy harminas pasival az mondjuk már egy kicsit durva... de lehet hogy szeretik egymást.
ha nem latsz bele a kapcsolatba (marpedig ha nem vagy benne, nem latsz bele igazan) akkor nem itelheted el!
Elárulok egy titkot: A férfi úgy van programozva, hogy fiatalabb partnert keressen. A nő meg úgy van programozva, hogy idősebbet keressen.
Nem szánalmas, ez a természetes, bár a 16/30 már tényleg erős lenne, a 19/25 simán jó, sőt, optimális.
Meg sajnos a nők nagy része 25-30 éves koruk után olyan szintű hízásnak indul,mintha kötelező lenne...
Ezért cserélik le a pasik a 34 éves párjukat két 17 évesre...
12:12
Ebben igazad van. Tényleg nagyon sok nő elengedi magát, pedig ha valaki rendszeresen sportol, és ad magára, azt azért nem hagyják el olyan könnyen! (Természetesen itt is vannak kivételek) Én lány vagyok, de ha belegondolok a pasik helyzetébe, akkor meg tudom érteni őket. :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!