Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tartod szánalmasnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tartod szánalmasnak, mikor ilyen 25-30 éves férfiak járnak 16-19 éves lányokkal?

Figyelt kérdés
Én ezt mindig úgy értelmezem, hogy a férfi töketlen, ezért a saját korosztályában képtelen párt találni. Azt meg mindenki tudja, hogy a lányok nagy része úgy gondolkodik, hogy "a velem egykorúak komolytalanok", ezért elég előadnia, hogy ő aztán mennyire érett, és máris övé a csaj. Pedig nem egyszer láttam olyat, hogy a 25 éves gyerekesebb, mint egy 19 éves.
2011. jún. 22. 11:57
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
77%
én 18 vagyok a párom 33. nem érzem szánalmasnak a kapcsolatunkat egyáltalán.
2011. jún. 22. 12:36
 12/64 A kérdező kommentje:

20 éves fiú vagyok, és megállás nélkül próbálkoznak ezek a 14-16 évesek. Emlékszem abban a korban is hogyan rühelltem az akkori 20 éveseket, mert elveszik a 14-16 éveseket.

A korombeli lányokkal, akikkel beszéltem erről 95%-ban úgy gondolja, hogy kell ez a korkülönbség. Igen, lehet a lányok előbb érnek testileg. De szellemileg egyáltalán nem. És is vevő vagyok a fasságra, de amit tudnak csinálni az osztálytársaim, azon én is megbotránkozom, mert az nem vicces, hanem infantilis. Szóval ezt nem tudja senki megmagyarázni nekem, hogy a lányok szellemileg előbb érnek, láttam elég ellenpéldát.

Úgy néz ki tarthatatlan az az elvem, hogy korombeli barátnőm legyen, viszont 15 évessel akkor se fogok járni, hát saját magam előtt égne a pofám.

2011. jún. 22. 12:47
 13/64 anonim ***** válasza:
59%

Kívánom neked, hogy 25évesen szeress bele egy 16évesbe majd ;)

egyből meg fog változni a véleményed. Nem a kor számít, hanem, h h érzitek magatokat együtt.

2011. jún. 22. 12:51
 14/64 A kérdező kommentje:
Hát igen, ezt már elterveztem, hogyha esetleg sikeres leszek 25-30 éves koromban, de végül is nem is kell sikeresnek lennem, szóval a lényeg, hogy annyira ki fogom használni, szét fogom szopatni majd ezeket, az akkor rám nyomuló 16-20 éveseket, és mint egy igazságosztóként majd ráébresztem őket, hogy "Naaa, ezt vártad, ez kellett, takarodjál a korodbeliekhez!"
2011. jún. 22. 12:54
 15/64 anonim ***** válasza:

12:09-es vagyok

Értem, hogy mit mondasz, de nem tudhatod kinek mi a jó! :) Amúgy én is 20 vagyok, a barátom 21. :) Én csak megpróbálom megérteni a másik emberek nézőpontját is! Szerintem tedd ezt te is. Találni fogsz magadnak korodbeli lányt, a többiekkel meg ne foglalkozz, ha ennyire irritálnak! :)

2011. jún. 22. 12:54
 16/64 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdező kommentje:

20 éves fiú vagyok, és megállás nélkül próbálkoznak ezek a 14-16 évesek."

Jajj kedves kérdező..Én már kisírtam a szemeimet,ahogy olvasom a problémáidat..

Mindazonáltal megemelem a lábamat,hogy nagyobbat tudjál gurítani!

2011. jún. 22. 12:57
 17/64 anonim ***** válasza:
100%

"A kérdező kommentje:

20 éves fiú vagyok, és megállás nélkül próbálkoznak ezek a 14-16 évesek."

Szegények. Pedig igazán láthatnák rajtad, milyen is vagy valójában. Egyből nem lennél ilyen nyerő a szemükben. Abból levágva amit írsz, arra sem vagy méltó, hogy egy 14éves is akár rád nézzen.

2011. jún. 22. 13:01
 18/64 A kérdező kommentje:

Nem kell sajnálni. Már akkor rosszul vagyok, mikor bejelöl FB-n egy ilyen, és full ismeretlenként elkezdi nyomatni, hogy, hogy Szia, milyen napod volt?, stb. Tök átlátszó, mit akar, és legszívesebben odaírnám neki, hogy "Miért jó neked, ha ennyivel idősebbet szedsz fel? Csak hogy menőzz a barátnőidnek, hogy "WÁÁÁÁÁ, NEKEM 20 ÉWES PASCSIM WAN!!! (L)

Mert konkrétan erre megy ki az egész. Mert úgy érzik, hogy "Fúúúú, de jó csaj vagyok, 18 éves létemre 27 évessel vagyok!"

A fiú meg úgy van vele, hogy "Itt vagyok 27 évesen, semmi végzettségem, se kocsi, se ház, se financiális biztonság, amit azért a korombeliek elvárnak, de várjá', ezt a 18 éves puncít nem érdeklik ez, ő beveszi, hogy mennyivel érettebb vagyok, neki ennyi elég."

2011. jún. 22. 13:07
 19/64 Cicuskaaa123 ***** válasza:
50%
Utolsó válaszoló igazad van.. Hallod kérdező, nem minden lány olyan 16 éves korában mint, ahogy te ezt leírod, én magam vagyok rá az ellenpélda.. :D 16 éves vagyok és 23 éves a barátom, nem érezzük a korkülönbséget... :)
2011. jún. 22. 13:07
 20/64 anonim ***** válasza:
45%

hé, utolsó válaszoló : maximum te nem érzed;) sehol se vagy a barátodhoz képest, de még hozzám se:D annyira aranyos, hogy elhiszitek ezt a mesét hogy ti bizony sokkal korábban értek, és egy szinten vagytok egy sok évvel idősebb férfival:D

F/19

2011. jún. 22. 14:04
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!