Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tartod szánalmasnak, mikor ilyen 25-30 éves férfiak járnak 16-19 éves lányokkal?
Persze...a 16-19 éves korosztály a legokosabb...XD
De akkor miért is sír mindenki ebben a korban?:P
neeem ti okosak vagytok, én meg hülye:D hogy tudnék én bármit is, nem is értem:D látszik hogy sokkal magasabb értelmi szinten álltok nálam, fasorba se vagyok hozzátok képest, belátom. bocsi az ovis válaszomért:)
F/19
Nerm szánalmas. Ha nem volna koedukált képzés, akkor ezek a 16-19 éves lányok mégcsak észre sem vennék és társas'agba sem kerülnének. ennél fiatalabb fiukkal. Nagyapáink idejében 10 év korkülönbség volt a tarsadalmilag elfogadott.
Szóval verd csak a farkad egy kicsit még mert ezek a lányok még nem neked teremnek. Majd pár év mulva belenöz a koprba. Addig meg reménykedj, hogy a 12-13 éves lányok gyorsabban fejlödnek és az a pár év is gyorsabban eltelik.
Nézz meg egy 16 éves lányt és egy 16 eves fiút. A l'any már nö a fiunak meg Matchboxot lehetne a zsebébe vágni és elküldeni játszani a lány öcsikéjével.
Egy valamit fogj fel! A nönek FérFi kell két nagy F-fel! Egy 16 éve lány már nö. Igy FérFi mellett érzi jól magát.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!