Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tartod szánalmasnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tartod szánalmasnak, mikor ilyen 25-30 éves férfiak járnak 16-19 éves lányokkal?

Figyelt kérdés
Én ezt mindig úgy értelmezem, hogy a férfi töketlen, ezért a saját korosztályában képtelen párt találni. Azt meg mindenki tudja, hogy a lányok nagy része úgy gondolkodik, hogy "a velem egykorúak komolytalanok", ezért elég előadnia, hogy ő aztán mennyire érett, és máris övé a csaj. Pedig nem egyszer láttam olyat, hogy a 25 éves gyerekesebb, mint egy 19 éves.
2011. jún. 22. 11:57
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:

utolsó vagyok, véletlen elküldtem, mielőtt befejeztem volna:

Vannak kivételek, és nem minden úgy van, ahogy te azt látod, igen, vannak, akik szánalmasak, de rossz felfogás az, ha te már minden ilyenben csak a gyűlölködést látod.

2011. jún. 30. 16:23
 42/64 anonim ***** válasza:
vagyis már nem utlsó :D
2011. jún. 30. 16:24
 43/64 anonim ***** válasza:
65%

"És akk mi 16-18 éves srácok járjunk 5-6 éves kislányokkal?"

Ne járjatok senkivel. Recskázzatok addig amig eljön az idötök :-)) A férfi kor.

2011. jún. 30. 16:25
 44/64 cherry. ***** válasza:
100%

WÁÁÁÁÁ, NEKEM 20 ÉWES PASCSIM WAN!!! (L) Jesszus, nem minden 14 éves ilyen.

Amúgy meg nem tartom szánalmasnak. Mondjuk egy 30 éves férfi már durva egy 16 éves lánnyal. De nem a kor a lényeg. És Te ezt nem látod jól. Ha annyira szeretik egymást, akkor nem fogja őket érdekelni, hogy most mennyi a korkülönbség. Én is kívánom Neked, hogy majd szeress bele egy pl. 6 évvel fiatalabb lányba, és akkor majd meglátjuk, hogy akkor már meg fog változni a véleményed. ;)

2011. jún. 30. 16:57
 45/64 anonim ***** válasza:
83%

14 éves lány, 23 éves fiú.

Most 21 éves lány, és 30 éves fiú.

7éve együtt.

Ellenvetés?

2011. jún. 30. 17:07
 46/64 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat. 30 éves FÉRFI :)
2011. jún. 30. 17:08
 47/64 anonim ***** válasza:
0%
16:05-ös, 85%-os:D az a 19 éves férfi vagyok, tudod;) te annyira okos vagy, biztos elképesztően jó emberismerő vagy, ha így levágtad milyen is vagyok:O beszarás, mind a 2 opció stimmel amit írtál, még most se hiszem el.. szerintem te ismersz engem:) te vagy az ugye sanyi, tee átkozott kurafi:)
2011. jún. 30. 17:10
 48/64 anonim ***** válasza:
75%
Miért lenne szánalmas? A barátom 28 éves és tökéletesen megvagyunk... te vagy a töketlen, mert irigykedsz, h másnak van párja.. ez mára már elfogadott! 19/L lehet lepontozni egész nyugodtan..
2011. jún. 30. 17:25
 49/64 A kérdező kommentje:

Mindenki azt írja, hogy a szerelemnél nem számít a kor. És milyen érdekes egybeesés, hogy a lányok javarészt idősebb fiúkba, a fiúk meg javarészt fiatalabb lányokba lesznek szerelmesek. Úristen megnyílik a tér-idő kontinuum.

A helyzet az, hogy ti alapból úgy álltok hozzá a kortokbeliekhez, hogy ők felejtősek. Próbálkoztok az idősebbeknél, 10-ből leszar titeket 9, megtaláljátok azt az egyet, összejöttök vele, és nyomatjátok, hogy "a szerelemnél nem számít a kor, észre se lehet venni".

Már alapból az időseket keresitek, nem pedig csak úgy alakulnak a dolgok, hogy véletlenül mindig megtalálják egymást a 16-19 éves lányok, és a 22-27 éves fiúk.

2011. jún. 30. 17:30
 50/64 A kérdező kommentje:

Ja és nem kell megmagyarázni, mert mióta feltettem a kérdést, eléggé ráálltam a témára, végigkérdeztem rengeteg lányismerősömet, mind azt mondták, hogy a korukbeliekkel nem tudják elképzelni magukat, kérdem miért, persze értelmes választ egyik se tudott kifacsarni magából.

Most megint akadt egy 17 éves csaj, csak még nem volt alkalmam megkérdezni, hogy "vajon ha 17 éves lennék, akkor is érdekelnélek?" Gyanítom, hogy le se szarna. De erre csak szombaton fog sor kerülni.

2011. jún. 30. 17:33
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!