Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tartod szánalmasnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tartod szánalmasnak, mikor ilyen 25-30 éves férfiak járnak 16-19 éves lányokkal?

Figyelt kérdés
Én ezt mindig úgy értelmezem, hogy a férfi töketlen, ezért a saját korosztályában képtelen párt találni. Azt meg mindenki tudja, hogy a lányok nagy része úgy gondolkodik, hogy "a velem egykorúak komolytalanok", ezért elég előadnia, hogy ő aztán mennyire érett, és máris övé a csaj. Pedig nem egyszer láttam olyat, hogy a 25 éves gyerekesebb, mint egy 19 éves.
2011. jún. 22. 11:57
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 .:Laci:. ***** válasza:
és ha a lány 17, a pasi 29 van egy élettársa és 2 gyereke? erről mi a véleményetek?
2011. jún. 30. 17:34
 52/64 A kérdező kommentje:
17:25-ös, nem vagyok irigy, mert másnak van párja, megmozdítanám a kisujjam, és tódulnának a 14-15 éves kispics@k. Csak az a helyzet, hogy nekem rohadtul nem kellenek azok, legyenek akármennyire is "érettebbek".
2011. jún. 30. 17:35
 53/64 anonim ***** válasza:
100%

Sajnállak, ha csak a tizenévesek dőlnek.

Korodbelieknek/idősebbeknek nyilván nem kellesz :o)

2011. jún. 30. 18:49
 54/64 anonim ***** válasza:
100%
Na idefigyelj!Az hogy neked eddig nem jött össze semmi,az csak is a te hibád.Ha már ennyi tapasztalatod van,hogy "14-19éves kis p.csák",akkor miért álltál össze újra és újra ilyen emberekkel?Különben meg ne hogy azt mondd nekem,hogy 1415évesen nem álmodoztál egy sokkal érettebb nőről!Dehogynem...Egy lánynak azért kell idősebb fiú,mert sajnos ez tényleg igaz,hogy a mostani fiatal fiúk nagyon nem olyanok mint amilyeknek lenniük kéne.Vagy mindegyik partyarc akar lenni,vagy pedig még mindig játszana a számítógépen.Szerencsére az én barátom nem ilyen.És igen,tényleg sok kis h.lye p.csa van...Minden egyes korosztályban van ilyen nő,kislány meg lány,akik sajnos nevelésileg meg társadalmilag tönkre vannak téve...De szerencsére vannak még normális emberek is.Szerintem ha eddig pl discoban meg nem tudom hol ismerkedtél,akkor menj el komoly helyre...Az hogy a facebookon bejelölnek...hát Istenem!Egem is bejelöl mindenféle jött-ment ember,ha nem ismerem én automatikusan nem igazolom vissza,mert minek... : ) Én nem vagyok olyan hogy legyen díszből 600ismerősöm meg 10testvérem,meg ilyen dolgok.És 17éves vagyok...És elég komolynak tartom magam...Discoba se járok,de ettől még nem ítélem el azt akinek más a stílusa.Persze hogy zavaró az,ha sok ilyen "kislánnyal"találkozol.De ennek inkább örülj,hogy tetszel nekik,végülis ők is valamilyen szinten nőből vannak! : ) Különben meg ez a stílus ami neked van egyáltalán nem tetszik...Ha annyira marhajó pasi lennél,akkor nem itt töltenéd el az idődet,hanem mennél valamerre!Tegyél magadért,ha meg ilyen bunkó vagy,ne csodálkozz!Igy nekem sem kellenél!!!!
2011. jún. 30. 19:08
 55/64 anonim ***** válasza:
100%
Előzőnél a pont. Nyilván csak a tizenéveseknél, a kis naívaknál nyerő ez a stílus, amit a kérdező megenged magának. Ennyi.
2011. jún. 30. 20:02
 56/64 anonim válasza:
xD kitalálom..30 vagy és akit kinéztél magadnak egy nálad csinosabb és fiatalabb csajjal van..xD
2011. jún. 30. 21:23
 57/64 anonim ***** válasza:
Szóval képtelen a saját korosztályában ismerkedni? Sima ügy, ha az ember ezt akarja. Csakhogy nem akarja, aminek megvan a maga oka, amit meg is lehet érteni.
2011. jún. 30. 21:43
 58/64 anonim ***** válasza:

Amúgy Kérdező, igazán befoghatnád a szádat!Mondjuk mit szólnál hozzá, ha le se sz@rnának a csajok? Az hogy esne?

Ha a helyedben lennék, én igenis élvezném a helyzetet és élnék vele. A stílusod pedig förtelmes, elég baj az, hogy akár egy lány is szóbaáll veled.

2011. jún. 30. 21:55
 59/64 anonim ***** válasza:

"Kedves" kérdező!!!

Inkább az a szánalmas amilyen stílusban írsz!Ha nem tetszik az hogy irkálnak neked akkor nekik mond meg, ne itt játszd az agyad!!Semmi közöd mások magánéletéhez, ha valaki egy 10 évvel idősebbel van együtt akkor azzal van együtt, ha 20-al akkor 20-al.

Nem jobban cifráznod mert csak magadat járatod ezzel!!!

2011. jún. 30. 22:14
 60/64 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: Nem kell jobban
2011. jún. 30. 22:15
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!