Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tartod szánalmasnak, mikor ilyen 25-30 éves férfiak járnak 16-19 éves lányokkal?
Szerintem is válasszon mindenki korban hozzáillő párt..nem kell persze pont egyidősnek lenni,de azt szánalmasnak tartom mikor egy 22-23 éves (vagy akár idősebb) pasi leáll egy 14-15 éves lánnyal. Az a lány még azt se tudja mit akar az élettől,elhiszi a mesét a pasinak h szereti,aztán mikor a srác jól megd*gta,otthagyja a csajt,az meg sírhat. Az ilyenekből lesznek a jó nagy r*bancok,ezek a pasik meg nem normálisak h kihasználják ezeket a kislányokat. Undorítónak tartom,de lehet h én gondolkozom rosszul.
18/L
Nem tartom szánalmasnak. 23 éves férfi létemre a barátnőm 16 éves.Még az sem áll fent,amit a kérdező kommentelt,mert van házam,kocsim,munkám.Nem szeretném őt otthagyni,mert igen,szeretem.Ennyire nehéz elhinni?
23/F
ma 15:59
csak túl ritka az ilyen,h a pasi tényleg szerelmes és nem csak élvezi h a lány fiatal,szereti és bármit megtenne a pasiért..persze nem lehetetlen,csak nagyon ritka
bocs, nem utolsó hanem :hé, utolsó válaszoló : maximum te nem érzed;) sehol se vagy a barátodhoz képest, de még hozzám se:D annyira aranyos, hogy elhiszitek ezt a mesét hogy ti bizony sokkal korábban értek, és egy szinten vagytok egy sok évvel idősebb férfival:D
F/19
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 06-22 14:04
Privát e-mail a válasz írójának
És akk mi 16-18 éves srácok járjunk 5-6 éves kislányokkal? Kösz, nem!
Tiszta szánalom, h mivé fejlődött ez a mai világ...
Én 18 éves lány vagyok, a barátom 28.... mindjárt elsüllyedek a szánalomtól, komolyan.
Bassz*s, szerelmesek vagyunk egymásba, 2 éve együtt vagyunk, és egyáltalán nem menőzésből jöttünk össze, egyáltalán nem csak keménykedni akartam, hanem iszonyatosan beleszerettem. Tervezte a fene, így hozta az élet, szerinted én 14éves korom óta tervezgettem, hogy majd megfogok egy 10essel idősebb pasit?.... hát gondolni se mertem rá hogy egyszer így lesz, de most én vagyok a legboldogabb ember a világon.
Én azon sírtam be, hogy azt írta valaki, hogy EGY 16 ÉVES LÁNY MÁR ÉRETT NŐ, ÉS Ő EGY FÉRFI (2 NAGY F-EL) ÉRZI JÓL MAGÁT. Előző oldalon volt, nem szó szerint idéztem.
Akkor valószínűleg azért van ott olyan sok 16 éves az SP és Fluor koncerteken. Ők ketten az igazi FérFik.
Ez az egész hiszti a korkülönbséggel egy felfújt dolog. Amikor benne vagy egy kapcsolatban akkor az egész nem számit ha jól kijöttök egymással és az érzelmek is megvannak.
18 évesen el nem tudtam képzelni, hogy 10 évvel vagy többel is idösebb legyen a párom. Azt gondoltam, hogy én 18, pasim maxs 22. Azért ez nem volt köbevésve de aki volt ezen leosztás alapján az nem müködött. Nem a kor miatt hanem mert egy idiota volt.
Amikor 22 éves voltam akkor egy boltban valahol az Isten háta mögött odalépett hozzám egy férfi akit olyan 34-nek gonfoltam de 43 volt. Bemutatkozott és a nevemen szólitott. A világ végén voltam és el nem tudtam képzelni, hogy honnan ismer. Hihetettlen memoriája volt. Ha felsoroltam 50 dolgot és megkértem, hogy a 23.-tól mondja vissza a 8.-ig akkor hiba nélkül visszamondta még másnap is. Na de ez off. Akkor ott a boltba én mindenesetre padlót fogtam. Nem tudtam, hogy fényképezö agya van és amit egyszer elolvas vagy meglát arra emlékezik szóról szóra. Azt hittem, hogy ez valami gondviselés. Pedig egyszerü volt a dolog. Volt rólam egy jelentéktelen újságban egy kép egy évvel korábban és azt látta a nevemmel együtt. A kút agya meg örökre elraktározta. Szóval jól iditott és észre sem vettem azt a 21 év kórkülönbséget pedig korábban se testem se lelkem nem tudta volna elképzelni, hogy én ilyenbe belemegyek. Amikor benne voltam meg észre sem vettem, hogy nem azonos koruak vagyunk.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!