Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők konkurenciát látnak a prostikban?
Jó, de ezek a diáklányok azért a pénzért meg is dolgoznak. Ők döntik el mit bír a gyomruk. Azért ez sem lehet semmi. Így hát nekik gyomor kell hozzá, a férfi meg él az alkalommal.
Az egyik fizet, a másik ad. Szóval egyiket sem kell félteni, kvittek ebben a szituban.
Azért szerintem nem lehet összehasonlítani azzal, mikor valaki mondjuk egész nyáron dolgozik, vagy másodállást vállal az egyetem mellet, hogy tudja fizetni a koli díjat, vagy a könyveket. :S
Mondjuk nem irigylem őket. Én egyetemista vagyok, és nagyon kéne a pénz, de nem tudom elképzelni, hogy áruba bocsájtanám magam. Nem tudom utána, hogy tudnék a párom szemébe vagy a tükörbe nézni. Vagy egyáltalán normális szexuális életet élni egy ilyen után. Persze lehet én vagyok erre gyenge lelkileg :D
Persze, hogy konkurenciát látnak bennük. Gondokj bele, körül rajongják ôket a férfiak (pusztán azzal, hogy elmennek hozzájuk), egész nap szexelnek, vehetnek drága ruhákat, szilikont is megnegdhetnek maguknak, baromi sok pénzt keresnek, etc...
A mai nôk nagy része meg otthon szenved, azzal hitegeti magát, hogy szerelmes a kanjába, eközben meg a prosti-életkörülményekrôl álmodik (természetesen neten hirdetô prostikról beszélek). Naná, hogy utálják ôket, és irigeyk rájuk.
Pedig egyszerû lenne a megoldás: adjanak fel ôk is hirdetést. Nagyon megjátsszák magukat, "hogy én aztán nem", miközben majd meghalnak az irigységtôl...:D
Én egyáltalán nem értem, hogy a nők egy jó része miért van felháborodva egy esetleges prostizáson. Hány és hány olyan nőről hallottam -legtöbbször minden alappal, bizonyára-, aki ugyan nem fizet, mert nincs rá szüksége, ahhoz, hogy megdugják, de ugyanúgy dug kizárólag a szexért. Nekünk férfiaknak gyakran nehezebb dolgunk van, ha szexet akarunk kapni, nem is kicsit.
21/F szűz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!