Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők konkurenciát látnak a prostikban?
16.15
Ez igaz! Az örömlányok óriási előnye a szeretői és egyéb alkalmi kapcsolatokhoz képest, hogy a csaj nem fogja hívogatni, keresni a férfit, éppen ezért kicsi a lebukás veszélye.
Azonban tényleg vannak olyanok, akiknek nincs barátnője és azért járnak hozzájuk. Ők is egy réteg, másik azoké, akik perverzek, megint mások, akik már 20 éve házasságban élnek, a feleségük elhízott és már nem kívánatos és így tovább. Embere válogatja.
Én nem, nincs rá okom és azt is tudom, hogy a párom nem fog náluk kikötni.
Ha pedig valakinek nincs kapcsolata és szeretne elmenni egy prostihoz kíváncsiságból, vagy tapasztalatszerzés céljából, miért ne tenné?
32/N
Konkurenciát nem látok bennük :D
Max az idegesít, hogy én keményen tanulok, meg gürizek estéken át és így is max 10.000 ft ösztöndíjat ha kapok havonta....és akkor már repkedek az örömtől.
Egy k.urva meg szétrakja a lábát, és neki ennyi ez a pénz. Ez engem mondjuk bosszant :S
16.54
Ezért van az, hogy sok főiskolás/egyetemista lány ezzel egészíti ki a jövedelmét. Csak ennyit arról, hogy a "sok mocsok férfi kihasználja szerencsétlen lányokat".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!