Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők konkurenciát látnak a prostikban?
Nekem nem is az a furcsa a ku.rvázós férfiakban, hogy idegen nő kell nekik a feleségük mellett, hanem az, hogy nem zavarja őket, hogy az a nő csak azért szexel velük, mert megfizették.
Nincs érzelem, vágy, megkívánás, vonzalom.
Ami egy alkalmi partnernél van.
Nem zavarja a férfiakat, hogy a nőnek nem jó? És lehet, hogy a pokolba kívánja őket, de letették a pénzt, hát szét kell tenni a lábát.
Közben meg várja a lány, hogy mikor lesz már vége.
Én nem tudnám így élvezni a szexet.
Hogyan élvezheti ezt egy normális férfi?
Az alkalmi kapcsolatokat megértem, szexeljen aki akar össze-vissza, de ott szimpátia és szexuális vágy is van mindkét oldalról.
Teljesen más, mit a ku.rvázás.
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:27
Sok más mellett, igen ez is igaz, ezért nem értem, h mirét ezen gondolkodunk, ami abszurdum, h a nők konkurenciának tartják e a k*rvákat. Érdekes a pasik gondolkodása..:D
Sok nő a szexet zsarolási eszközként használja, megint mások eltartatják magukat a párjukkal.
Én időnként el szoktam menni lakásos lányokhoz, akik igényesebbek. Élőben soha nem vallanám be, legfeljebb egy-két közeli barátomnak.
igen, megalázó. Ugyanakkor sokkal kevésbé rossz, mint ahogyan az itteni lányok elképzelik. Ez üzlet és egy üzlet is mehet tisztességes mederben, úgy, hogy a két fél tiszteli egymást: a férfi gyengéd a nővel, a nő pedig kedves a férfival.
Mielőtt valaki megkérdezné: évek óta nincs barátnőm, mert borzasztóan nehezen ismerkedem. ha pénzért kedvességet kapok, az még mindig sokkal jobb, mint ha "hogyx nézel te ki?!, tűnj már innen, te szánalmas kis féreg!" és hasonlók, plussz a semmi.azonkívül van még egy fontos tényező: ha az ember fizet, akkor olyan nővel is lefeküdhet, akiről eegész életében csak álmodhatna.Olyan nagy dolog lenne, hogy az ember szeretne párszor lefeküdni néhány 90-60-90-es nővel? Semmi rossz nincs benne.Attól még lehetsz te jó ember és később remek szülő, ha most kipróbálod, hogy milyen az.
Egyébként még valami: a diszkós megoldáshoz ólajtónyi pofa és márkás cucc kell és mindig kétesélyes az egész.
De ha valakinek ez nem jön össze, az éljen szex nélkül, csak mert néhány "finom nőnek", akiknek amúgy gyerekjáték szexet kapnia, ez nem tetszik?
Na amint látom bőven többségben vannak a női kommentelők, szóval akkor én fogom képviselni az ellenkező nemet :)
13:21 Mint az leírtam, rengeteg férfi van aki egyszerűen kevés a csajozáshoz, mint fizikailag, mint "beszédileg". Meg aztán, ti nők másképp viszonyultok ehhez az egészhez mint a férfiak (többsége). Férfiaknál ugyebár nem fontos hogy érzelmek is legyenek a szex mögött. Meg írtad, hogy "melós" egy normális kapcsolatot találni. Pontosan. Sokan (sok esetben akik jól néznek ki és még pénzük is van) sok időt energiát fektetnek ebbe az egész csajozósdiba, és mégsem jön össze elég sokáig, és már amikor már anyagilag is ott tart, hogy akár 3-4 minőségi prostit is vehetett volna, akkor szánja rá magát, hogy inkább a könnyebb, és biztosabb utat válassza.
Aki írta, hogy a kurv@ egyfajta pótszer, na abban szerintem azért van valami. Ugye általában nők nem biztos azért, hogy megengednék a popó szexet, vagy akármi mást ami nem megszokott, de ha a pasi pedig erre vágyik, akkor ellátogat egy prostihoz, mondván ha otthon nem kapja meg akkor megveszi.
ja igen, és aki írta, hogy a prostik többsége nem szép, azzal azért lehetne vitatkozni. itt is ugye látni kell "milyen fajta". Az útszéliek része nem szép, de azokhoz tényleg gyomor kell. Viszont aki a lakásán fogad azok rengeteg esetben iszonyat szép hölgyek. Sokszor talán azért is mennek a pasik ilyenekhez, mert "normális" úton még csak szóba sem állna velük egy ilyen kaliberű csaj.
Huh ez hosszú lett, azért remélem van értelme is :D
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:49
És azok a pasik, akik tudatosan teremtenek maguk köré egy ilyen imázst, aminek célja, h nap mint nap mással. És az olyan kapcsolatokban, ahol eltartják a nőt, ott mindkét fél kompenzál, szóval..
"de ha a pasi pedig erre vágyik, akkor ellátogat egy prostihoz, mondván ha otthon nem kapja meg akkor megveszi."
Ez igazán korrekt. Ha majd nem kapok meg vmit, én is ezt teszem, felkeresek vki mást, régi jó barátot, még véletlen sem porbálom megbeszélni, lekommunikálni ezt avval, akivel együtt vagyok, és "rabolom" az idejét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!