Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők konkurenciát látnak a prostikban?
Nos, 13.51
Az, hogy mások hogyan élnek az nem érdekel különösebben, ezeket a példákat csak azért írtam, hogy érzékeltessem, nem ez a világ legalávalóbb dolga.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:55
Jó, csak mondom, mert áltban ezeknek az kitartott és eltartott nőknek vannak a legnagyobb str*ci pasijuk, szóval, ugyanott vagyunk..:D
14.01
Az az ő dolguk. Legyenek boldogok, ha nekik ez kell.
Egyébként ha lenen barátnőm, eszem ágában sem lenne elmenni hozzájuk. a kettőt tényleg nem leeht összehasonlítani., mert az ember megérzi, hogy milyen az igazi vágy és milyen a mesterséges.
Viszont lenen még valami: bármilyen hihetetlenül is hangzik ez, de sokukkal beszélgetni is lehet, amivel szoktam is élni. Elmondták, hogy sok fiatal srác i9s jár hozzájuk, nem egynek ők vették el a szüzességét, mert már 20 évesek is elmúltak, de csak nem akart összejönni nekik egy barátnő. Egyébként ők a legjobb ügyfeleik, mert kedvesek, tiszták és nagyon gyengédek szoktak lenni.
Na, az az igazi szégyen, hogy nekik (és persze nekem, emrt én is fiatal vagyok még) csak ez jut, mert a csajok szóba nem állnak velük. Ők inkáébb vállalják, hogy lefekszenek egy négyzetkilométeres arcú "diszkókirály"-al, aki miatt persze sírnak, mert elhordja őket mindenféle ribancnak, de soha nem adnának esélyt egy csendesebb srácnak, mert "persze, majd pont ezzel az idiótával fogok lefeküdni, mi?!"
Ha egy srác már tucadik alkalommal kapja meg a bunkóbbnál bunkóbb sértéseket, az nagymértékben emgkönnyíti a döntését.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!