Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A nők konkurenciát látnak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők konkurenciát látnak a prostikban?

Figyelt kérdés
A minap beszélgettünk erről kollégákkal, és kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is. Sokszor láttam itt az oldalon is, hogy ha van egy prostis kérdés, a nők általában mindig megpróbálják lebeszélni az embereket, hogy hozzájuk menjenek. Esetleg attól félnek, hogy egyszer az ő párjuk is ott köt ki? Mi a véleményetek?
2011. jún. 10. 12:54
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
100%
Haha, vicces is lenne, ha egy k-rvával kéne versenybe szállnom a párom kegyeiért:) Semmiféle konkurenciát nem látok bennük, inkább sajnálom őket, amiért ilyen életet élnek. A barátom, ha meg is csalna, nem hinném, hogy egy k-rvával tenné, inkább felszedne valakit. Miért fizetne ilyen dologért?
2011. jún. 10. 12:58
 2/56 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok, de nem látok konkurenciát a prostikban.

Egyáltalán miért kellene konkurenciát látni?

Senki nem irigy egy prostira sem.

Úgy értem, a normális nők.

3/56 anonim ***** válasza:
100%

Én nem látok bennük konkurenciát, a prostik csak arra kellenek a férfiaknak, bár ritka eset, hogy valaki beléjük szeret. Előbb látok konkurenciát egy velem egyidős lányban, mint bennük.

18/l

4/56 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok rájuk féltékeny, annál többre tartom magamat.

Én személy szerint azért szoktam lebeszélni róla a férfiakat, mert a prostik undorítóak, betegesek és nem szimpátiából fekszenek le az edott egyénnel, hanem pézért, ugyebár. Még mindig többre szoktam tartani azt, ha egy buliban egy srác csak úgy összeszed valakit és kiviszi a bokorba, mert ott legalább egy minimális szimpátia meg van.

2011. jún. 10. 12:59
 5/56 anonim ***** válasza:
91%
Én nem látom konkurenciának, de nem szeretem azokat a pasikat, akik prostikhoz járnak.
2011. jún. 10. 13:04
 6/56 anonim ***** válasza:
100%

Nem tekintem a prostit konkurenciának, mivel nem vagyok szakmabeli. :P

Ő egy szolgáltatást nyújt, én meg egyenrangú társ vagyok a párom mellett.

Két okból szoktam ezt ellenezni:

1. Szerintem végtelenül undorító dolog, mikor egy pasi egy ilyen utca szélén álló, egész nap nem fürdő, ki tudja, milyen nőt úgy használ, mint egy tárgyat. Ha kiderülne a páromról, megundorodnék tőle, az biztos. Ezen kívül a mással szex megcsalás, akkor is, ha hivatásossal teszi.

2: És ez a fontosabb: a prostitúció legalizálásával nem oldották meg, hogy ez korrekt szakma legyen. Van egy strigó, aki eltartatja magát egy fiatal lánnyal, akit rászoktat a drogokra, vagy zsarolja, vagy megveri, vagy mindez együtt, és éli világát, tele van lóvéval, miközben a csajt napi 20-50 pasi veri tele, ami nőként nézve elég megalázó, és nem ritkán fájdalmas is.

Ez - a lányfuttatás- pedig még mindig, itt is bűncselekmény!! Főleg, ha a csaj nincs még 18, akkor abszolút illegális igénybe venni is a "szolgáltatásait".

Az egész prostitúciót elítélem, és undorítónak tartom úgy, ahogy van.

Talán az esetek 1-5%-ban lehet szó arról, hogy a lányka úgy gondolja, hogy könnyű pénzkereset, és önkéntesen lesz prosti, netán lakáson fogadja a vendégeit, tudnak fürdeni, nem mindenki szeme láttára végzik, stb. A lakáson dolgozó lányok többségét is lejmolja egy stri.ci, tehát ne legyenek senkinek kétségei, hogy a pénze nem jótékony célra lesz felhasználva, hanem a maffiát meg a bűnözést támogatja vele.

2011. jún. 10. 13:05
 7/56 anonim ***** válasza:
100%

A prostitúció egy olyan meló, amit nem sokan végeznek önként, dalolva. Van aki kényszerből csinálja, kevés az olyan aki ebből karriert akar építeni...

Külön világ. Én nem bántom őket, és nem is nézem le a munkájukat. Eléggé ősi egy munkakör. Amíg van szükség rájuk, lesznek. Akinek ez a pénzen vett élvezet jön be, az tejeljen.

Eszembe sem jutna, hogy a Kedvesem hozzájuk fordulna. Hiszen van egy privát prostija. Hehe.

24/L

2011. jún. 10. 13:06
 8/56 anonim ***** válasza:
100%

Sztem normális nő nem lát benne konkurenciát. Miért kellene?

Inkább azon gondolkozzatok, h nem kéne e szégyelni magát azoknak, akik prostihoz fordulnak, vagy nem bírnak magukkal, akár párkapcsolat, házasság esetében. Annak több értelme van, mint azon gondolkodni, h vajon, a nők szívják e fogukat, h ők alul maradtak,, mert ugyebár nem erről van szó.

2011. jún. 10. 13:10
 9/56 A kérdező kommentje:
Persze azt is lehet sokáig boncolgatni, hogy ki miért megy prostihoz. Van akinek "unalams" a házastársi élete, van aki egyszerűen egy nőnek sem kell (és neki is ki kell elégülni valahogy), van akinek régóta nincs kapcsolata, van aki tele van zsével és így kényelmesebb, gyorsabb szexhez jutni. Ja és igen egyik kommentelő már említette, de az sem mindegy azért hogy milyen prostihoz mennek. Útszéli vagy lakásos, mert ég és föld különbség van. Ahogy elnézem, itt többen inkább csak lesajnálják őket (amennyiben tényleg igazat mondtok :P) , de akkor aki gyűlöli őket, az miért teszi?
2011. jún. 10. 13:16
 10/56 anonim ***** válasza:
Oké, írja le, aki gyűlöli, miért gyűlöli, mintha lenne vmi jelentősége, de aki szereti, az miért szereti? Vagy miért csinálja, h ezt az utat választja. Miért nem lehet mindent a saját maga szép medrében csinálni, udvarolni, csajozni, keresni a párját az embernek, megmaradni mindenkinek a normál partner keresési módnál(legyen szó, csak szexről). Ja, metr az melós, akkor már le kell tenni vmit az asztalra. Sokak simám megtehetnék, h feccölnek ebbe energiát, mégis az egyszerűbb utat választják.
2011. jún. 10. 13:21
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!