Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők konkurenciát látnak a prostikban?
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:12
Lásd, toleráns vagyok, értem mit mondasz, nem tudok mást mondani, hát legyen(talán ebben az esetben, és nagyon szélsőséges esetben, és akkor is, vmi igényesebbhez). Nem akarok meggyőzni senkit sem arról, h ez nem fair, és inkorrekt, és a mérleg nyelve: h amit szabad a Jupiternek, nem szabad a kisökörnek, meg a végtelen lustaság, és hogy nem a probléma megoldás, vagy a másik iránti szeretet, vagy megbecsülés vezérel sokakat, hanem az egy kapcsolat alapja, ha seggbe rakhatja e bnőjét ott azonnal, vagy sem.
Magyarázzátok meg az igazatokat, de egyoldalúan gondolkodtok.
Azokat a srácokat, akiknek sehogy sem jön össze, igazából megértem. Ha egy srácról megtudnám, h mondjuk perpill 23+ éves és azt mondaná, h pár éve volt hivatásosnál, lakáson, gumival, mert sehogy sem jött össze neki, de azóta valamiért változott az önbizalma, stb, és most éppen már képes próbálkozni, és éppen összejönnék vele, nem dobnám ki. Kérnék tőle papírt arról, h tiszta. Legalábbis véradásra menjen el, meg külön hiv teszt, mert abból sem árt ha van kettő negatív, akkor már elhiszem. De ha valakiről/től azt tudnám meg, hogy úgy volt ilyennél, hogy kapcsolata volt mellette, csak valamit nem kapott meg... Hát azt úgy hagynám ott, ahogy van. Még barátkozni sem szeretnék ilyennel. Ami határon van, az a nem volt kapcsolata éppen, és valami extrát akart kipróbálni, és egyszer kipróbálta de azóta nem igényli újra, csak kíváncsi volt, az még belefér, de szintén kérném a papírt.
19/N
"Ha egy srácról megtudnám, h mondjuk perpill 23+ éves és azt mondaná, h pár éve volt hivatásosnál, lakáson, gumival, mert sehogy sem jött össze neki, de azóta valamiért változott az önbizalma, stb, és most éppen már képes próbálkozni"
Szerintem ilyen azért kevés van. Van, de kevesebb mint olyanból, akik leragad a prostiknál, mivel önbizalma attól nem lesz sokkal több, hogy vett egy nőt. Nem saját erőből szerezte. Max abban segít, hogy legalább tudja milyen egy női test, és nem hótt kuka szex terén. De önbizalmat szerintem nem sokat ad, legalábbis nekem nem adott :)
Azért azt sem kell elfelejteni, hogy a "rondább" pasik is a plázacicákra mennek, ott meg persze, hogy elutasítást kapnak. Van egy fiú ismerősöm, 24éves, még szűz, és bizony rondácska. A Napokban beszélgettem vele, és kiderült, van egy lány, akinek tetszik ő, járna vele. Mondom, miért nem próbálod meg? "Hát mert csúnya!"
Kész. ennyi...
Átlagos lánynál kell próbálkozni, nem olyannál aki díszpintyet keres maga mellé... Csakhogy érdekes, a pasik már nem is állnak szóba az átlagos vagy átlag alatti nőkkel! Akiknek esetleg nem tökéletes az alakjuk, esetleg az arcuk nem babaarc stb...
A probléma itt is kezdődhet =/
Na tessék... Akkor kérem szépen ne jöjjetek itt a "Senkinek nem kellek!!!!" szöveggel.
Vegyétek meg akkor, engem nem zavar. Viszont nagyon sokat veszítetek.
Én csak 21 éves vagyok, de 7 éve tartom fenn egy férfi "érdeklődését" (így fejezem ki magam most), ennél többet nem is kívánhatnék.
Járni járhat éppen egy olyannal, de mégsem lesz olyan, mint egy olyan lánnyal, akihez a testi vonzalom is odakapcsolja. Ilyenkor van az a veszély, hogy amint összejön neki egy olyan, akivel kölcsönös a vonzalom, akkor dobja.
Akkor én visszakérdeznék: és amikor a nők pedig a rosszfiúért vannak oda, pedig az megcsalja, átveri, kihasználja őket? A jófiú cseppet sem rondább nála, csak nincsenek zűrös ügyei, nem tekinti másodrendűnek a lányt, éppen ezért nem is vonzó a csajok szemében. Amikor valaki rákérdez, hogy miért nem a jófiúval vannak,. a válasz: "minek legyek egy olyannal, akihez nem vonzódom?" Magyarán ti elvárnátok a srácoktól, hogy akár bányarémekkel is együtt legyenek, de ti bezzeg egy jottányit sem engednétek az elveitekből.Aa másik: mindenki tudja, hogy egy fiúnak jóval alacsonyabb az igényszintje, mint egy lánynak. Akkor miért pont ti papoltok az igények lejjebb viteléről?
Azonkívül pedig: ez egy BAROMSÁG, hogy aki csúnya lány, az jó és kedves, aki szép, az bunkó és fennhéjázó. Rengeteget számít a személyiség is, az intelligencia és a környezet, amiben felnőtt. Láttam én már tésztaképű és szétfolyó hasú csajokat is, akik azt se tudták, hova legyenek a nagy beképzeltségtől.
Volt régebben barátnőm, mégpedig olyan barátnő, akiért mindenki irigyelt. Sajnos vége lett, de nem fogom elfelejteni.
Nálam nem a külsővel van a gond. Egyszerűen nem tudok bánni a lányokkal, nincs érzékem hozzá.A kevés barátnőmhöz nagy szerencse kellett, hogy összejöjjenek, de én éltem vele és így nem prostival vesztettem el a szüzességemet.
Remélem, hamarosan változik majd a helyzet, de addig sem szeretnék kielégületlen maradni. Azt senki sem szereti, még a nők sem, akárhogy bizonygatják az ellenkezőjét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!