Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet 'gyógyulni'...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet 'gyógyulni' korai magömlésből?

Figyelt kérdés

Hali! Elsősorban férfi társaimat kérdezném, valakinek sikerült-e már túllépni a korai magömlésen?

Ha igen, hogyan? Esetleg pszichológus, egyéb orvosi segítség?

Nekem behatolás után szokott bekövetkezni (szerintem a női élvezet hatására). A hoki megy sokáig.. Az orális szex is(kivéve ha közben izgatom partnerem, úgy gyorsabban elsülök).

Lassan 30 vagyok. Gyerek korom óta küzdök ezzel a problémával. Próbáltam már ezt azt, volt ami picit segített, de hosszútávon egyik sem fenntartható.

Köszi előre is!

tegnapelőtt 17:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy.
tegnapelőtt 17:52
 2/14 anonim ***** válasza:
9%

Akaraterő, belső elhatározás, kemény sportolás. Ja, meg kicsi gyakorlás. Amúgy ha nem megy, akkor pszichiáter és urológus bevonható. Mindkettő tud adni megfelelően működő gyógyszert!

Nem viccelek! Bár szerencsére ilyesmi miatt egyik szakorvosi rendelést se kellett még látogatnom. (Nem, nem azért mert ne lettem volna még nővel)

tegnapelőtt 18:21
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
2. Erre urológus nem ad semmilyen gyógyszert. Max potencia növelőt ír fel.
tegnapelőtt 18:24
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
#3 voltál már ilyennel urológusnál? Esetleg orvos vagy?
tegnapelőtt 18:33
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
A férjem volt.
tegnapelőtt 18:35
 6/14 anonim ***** válasza:
Na és mi lett? Jobb lett?
tegnapelőtt 18:43
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nem tud segíteni.
tegnapelőtt 18:53
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Valszeg a pasidnak jó volt az úgy. Valójában nem is akart jól teljesíteni, mert soha semmi következménye nem volt annak, hogy önző/béna. Ilyenek lesznek azok, akiknek kölyökként az anyjuk folyton a seggüket bújja és nyalja, akik helyett minden el van intézve, akiknek a 13. helyezetet is elismerik egy versenyen.
tegnapelőtt 18:56
 9/14 anonim ***** válasza:
85%

Baromi rosszindulatú ember vagy!!!!

Rohadtul mellé b@sztál mert nagyon nehéz sorsa volt. 12volt mikor meghalt az apja, 18 mikor az anyja. Azt sem tudod mibe pofázol bele.

Ha 10szer megszületsz akkor sem érsz fel a bokájáig sem!!!!

tegnapelőtt 19:38
 10/14 anonim ***** válasza:
78%
Ok, csak 18 év alatt azért bőven el lehet bszni egy gyereket.
tegnapelőtt 19:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!