Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan 16-18 éves lány aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan 16-18 éves lány aki összejönne egy 24 éves fiúval? Mennyire elfogadott ez?

Figyelt kérdés
tegnap 17:12
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Én 16 évesen egy 40 évessel jöttem össze.Ha boldog vagy vele akkor nem számít a kor.L
tegnap 17:25
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
és idősebben mint 25...? F. :P
tegnap 17:38
 3/7 Laylah ***** válasza:
80%
16 és 18 évesen is 24 éves pasim volt, senki nem szólt egy árva szót sem.
tegnap 17:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyáltalán nem ritka nekem 30 évesen is volt 16 éves csaj
tegnap 18:01
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindketten ezt akarjátok, nem mindegy, mit gondol a környezet? Lesz aki irigykedni fog, lesz aki megbotránkozik, és lesznek akik pont lesz@rják. 🙃
tegnap 18:10
 6/7 anonim ***** válasza:
65%
Nem is értem a kérdést... Ez a normális korkülönbség egy fiú meg egy lány közt.
tegnap 18:11
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Előfordult már számtalan ilyen a történelemben, sőt még ennél nagyobb korkülönbség is. HA ama 24 éves pasi rendelkezik olyan képességekkel, hogy el tudja csavarni a 18 éves lány fejét... Ha viszont rosszabb kategória mint a csaj körül lévő 18 éves kortársai akkor hiába próbálkozik.
tegnap 22:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!