Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan lehet 'gyógyulni'...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet 'gyógyulni' korai magömlésből?

Figyelt kérdés

Hali! Elsősorban férfi társaimat kérdezném, valakinek sikerült-e már túllépni a korai magömlésen?

Ha igen, hogyan? Esetleg pszichológus, egyéb orvosi segítség?

Nekem behatolás után szokott bekövetkezni (szerintem a női élvezet hatására). A hoki megy sokáig.. Az orális szex is(kivéve ha közben izgatom partnerem, úgy gyorsabban elsülök).

Lassan 30 vagyok. Gyerek korom óta küzdök ezzel a problémával. Próbáltam már ezt azt, volt ami picit segített, de hosszútávon egyik sem fenntartható.

Köszi előre is!

febr. 12. 17:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Gyerekkorod óta küzdesz azzal, hogy hamar eldurransz a p.nciba? De jó neked, nekem csak 19 évesen sikerült először dugnom 😅

A tréfát félretéve csak az önkontroll megtanulása segít!

febr. 12. 22:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Valamennyire javult a helyzet, mert minden nap elkezdtem kiverni.
tegnapelőtt 05:56
 13/14 anonim ***** válasza:
vegyél tökmagolaj kapszulát(peponen, de vannak jobbak is) jobb lesz az erekció és emiatt tovább is bírhatod. napi egy, vagy action elõtt egy elég.
tegnapelőtt 13:15
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen persze 13 biztos az fog segíteni...
tegnapelőtt 19:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!