Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25/F és még szűz. Mennyire tartjátok cikinek?
Hát ha téged nem izgat a dolog és épp úgy alakul hogy összekerülsz egy csajjal, ne mondd el neki.
A mai "nőkben" nem lehet megbízni, inkább csináld úgy mintha többedik alkalmon lennél már túl.
Én is így voltam vele, igaz a csaj jó passzív volt, így fel se állt rá jah teszem hozzá vaksötétben, aztán elkezdett cumizni de az se volt valami igazi.
Aztán mondtma hogy akkor hagyjuk.
Mi a fenéről beszéltek ti? Azt hiszitek, hogy mindenki olyan, hogy lemegy egy buliba és azonnal másznak is rá a csajok? Na ne már!
Soha életemben nem szedtem még össze buliban csajt, pedig próbálkoztam már néhányszor. Pontosabban nem néhányszor, hanem rengetegszer, de semmi.
Nem is gondolnátok, mennyi fiatal srác jár prostihoz, pont ezért, mert nem kell a kutyának sem! Úgyhogy hagyjátok ezt a tinicsajos-bulis szöveget, mert rohadtul nem igaz!
Ciki ÉS szánalmas amit itt csinálsz.
Ahelyett, hogy FÉRFI módjára kezdenél valamit magaddal, itt siránkozol egy online rinyálófórumon. Nézz magadba! Ez akartál lenni? Ha a válasz nem, akkor itt a remek alkalom, hogy azzá válj aki igazán akartál lenni. Nincs helye a gátlásoknak és a társadalmi nyomásnak.
Ciki és szánalmas
Világos! Ezek a leggyakoribb szavak a gáz mellett, ha valaki eltér az elfogadott átlagtól. Nem véletlenül írtam, amit írtam. Tapasztalatból beszélek. Nem akartam ilyen életet élni, de ez jutott nekem. Senkit nem kényszeríthetek rá, hogy feküdjön le velem, ha nem akar. De mivel neked nincs ilyen problémád, elképzelni sem tudod, milyen lehet ilyen ilyen helyzetbe kerülni. Ehelyett nyomod a sablonszöveget.
És mégis mivel lennél előrébb? Egy prosti a bénázást is "élvezi", abból nem tanulnád meg a szexualitás csínját-bínját. Még a nőkhöz való viszonyodon sem oldana, sőt, talán csak még gátlásosabbá tenne a tudat, hogy az első egy k.urvával volt és hogy jajjdegáz. Semmi értelme. Ezt fejben kell rendezni. Én 15 évesen megráztam magam, hogy akkor most férfivé válok, máshogy állok a dolgokhoz és lám meg is lett az eredménye, 2 rövidebb kapcsolat után összejöttem egy lánnyal akivel utána 4 évig voltam együtt. (még mindig nem nagyképűsködés, hanem tényközlés, szemléltetés)
Ez csakis hozzáállás kérdése, az pedig, hogy mikor következik be ez a paradigmaváltás az életetekben, csak rajtatok múlik. A kérdezőt pedig nem azért oltottam le, mert szűz még 25 évesen, hanem a férfiatlan viselkedése, vinnyogása miatt. Egy férfi ne nyávogjon ha problémája van, hanem oldja meg. Az női szokás, hogy ha gond van, kibeszéljük a többiekkel és sajnáltatjuk magunkat. A nők viszont egy férfira vágynak, nem egy nyávogó kiscicára.
22.43
Szerinted? Nem mondhatom azt egy lánynak, hogy "márpedig lefekszel velem, mert azt mondtam!"
Egész egyszerűen állandóan csak a NEM-eket kapod, úgy. De akivel nem ez történik, az el sem tudja képzelni, hogy milyen lehet!
Legyél férfi, legyél határozott!
Persze! Ilyen egyszerű az egész, ugye?!
Nagy büdös lóf..t! Én valahányszor elkezdtem beszélni egy lánnyal, mindig azt vettem észre, hogym egyre kevésbé érdeklem! Körülöttem mindenki becsajozott, nekem nem jutott semmi! És ez így megy, amióta világ a világ.
Meg gondolkodjak el! Min kéne elgondolkodnom?! Így is mindig azt mondják, hogy túl sokat agyalok! akkor mégis mit kéne csinálnom? Erőszakoljam meg a csajokat vagy mit? Istenem!
Ne haragudj, nem neked szólt!
Az ember néha a rengeteg kudarctól már besokall és kijön belőle a keserűség! Nem akartalak megbántani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!