Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk jó élménynek tartjátok...

Fiúk jó élménynek tartjátok ha egy szűz lánnyal van dolgotok?

Figyelt kérdés
indokot is és kort nemet ha lehet
2009. okt. 24. 17:18
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
75%

Mindenképpen örülnék egy olyan párkapcsolatnak, ahol a barátnőm szintén szűz lenne. Nem azért, mert jó lehet elvenni valakinek a szüzességét, hanem mert akkor biztosan tudhatom, hogy "nem leszek neki túl kicsi", nem kapott már előttem mástól többet illetve nem fog áradozni az exjéről.

19/F

2009. okt. 24. 17:26
 2/23 anonim ***** válasza:
15%

Bocs, de én nem. Túl melós, a szűz csajokat sokkal nehezebb lefektetni, meg az első alkalom a rinyálással megy el, hogy fáj neki. Én jobban szeretem, aki nem szűz.

16/F

2009. okt. 24. 17:33
 3/23 anonim ***** válasza:
95%

16 évesen de k.rva nagy macsó lehetsz, csak úgy döngeted a csajokat szépen sorba! Domino day szobádhoz képest egy üres lift, alig győzöd kihuzigálni a naplódból a csajok neveit!

Ha még egyáltalán ennyi idősen hozzád is ért volna valaki anyádon kívül, ember számba vennénk. Ha azonban mégis valami striciképzőre jársz, akkor jó úton haladsz. Pont úgy írtad ezt le, mintha napi 5 lánytól kéne elvenned a szüzességét. Szerintem kevered a szexet a pudingevéssel...

2009. okt. 24. 17:41
 4/23 anonim ***** válasza:
86%

16 éves fiú vagy..És azt mondod macerás egy szűz lány?:D Most őszintén hány csajjal voltál már?

És mennyivel jobb egy olyan csaj aki fűvel-fával b*szott már?Szerintem nem ciki szűznek lenni(mondom úgy hogy nem vagyok már az)

17/L

2009. okt. 24. 17:42
 5/23 anonim ***** válasza:
93%
nem macsó ez hanem csak egy kis pö.cs
2009. okt. 24. 17:58
 6/23 anonim ***** válasza:
19%

Pfff ha már ennyire érdekel akkor 1x voltam szűz csajjal és 4x nem szűzzel nem mondtam h millióval voltam már meg h nem győzöm kihúzogatni a csajok neveit nem kell belemagyarázni semmit, macsó se vok, csak leírtam sztem mi van.

17:42es sztem se ciki szűznek lenni, örülök h idáig eljutottál, következő lépés h megtanuld, nem szűznek lenni sem ciki. És nem kell megítélni vkit úgy, h annyit tudsz róla, szűz vagy nem. kthxbai

16/F

2009. okt. 24. 18:04
 7/23 A kérdező kommentje:

ne itt vitassátok meg én csak arra vagyok kíváncsi h kinek mi a véleménye általánosságban

tegyük fel egy belemenő belevaló csajról van szó csak izgul első alkalomkor mint mindenki más

2009. okt. 24. 18:14
 8/23 kolosszus22 ***** válasza:
25%

Nem ez fog dönteni, de ha ezt nézem akkor jobb a nem szűz, aki már tud valamit az ágyban nyújtani és nincs macera.

22/F

2009. okt. 24. 18:21
 9/23 anonim válasza:
91%
Megtisztelő egy szűz csajjal lenni. De egyúttal felelősség is, hogy ne szúrd el neki az első alkalmát.
2009. okt. 24. 18:27
 10/23 kolosszus22 ***** válasza:
36%

18:21 vagyok, gondolom pár csitri lepontozott, de azért még amit leírtam az tény! A kérdés az volt jó élmény-e!

Ha tetszik-ha nem, de ha csak az élményt nézem az bizony elmarad egy tapasztaltabb lányétól, elég egyértelmű dolog.

Persze, ha nagyon tetszik valaki nyilván nem fogok visszakozni csak azért mert még szűz.

2009. okt. 25. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!