Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 25/F és még szűz. Mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25/F és még szűz. Mennyire tartjátok cikinek?

Figyelt kérdés
Engem nem igazán érdekel,hogy még nem voltam nővel. Majd eljön annak is az ideje.
2011. jún. 2. 13:16
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
55%

13.31

Ha nem kaptál el tőle semmit, akkor semmi jogod számon kérni őt, ha a kapcsolatotok előtt volt nála. Te lányként semmit nem tudsz erről, nem nektek kell nyomulni, elviselni a milliónyi kudarcot, reménykedni, hogy hátha végre ő nem utasít el.

2011. jún. 2. 13:44
 22/55 anonim ***** válasza:
lányoknak se könnyű, nem szeretnék most ezen vitázni.. csak a véleményemet irtam le. meg a kérdezőnek se lenne a legjobb, ha azon kellene aggódnia, hogy elkapott-e valamit, vagy se..
2011. jún. 2. 13:48
 23/55 A kérdező kommentje:
Valóban nem. Mondjuk az sem kellemes,ha találok egy olyan lányt,aki érdemes rá.
2011. jún. 2. 13:49
 24/55 anonim ***** válasza:
biztos fogsz találni :) csak a lanyoknal is ugy van a dolog, h nem az a jó, aki körül nagy por van felverve..
2011. jún. 2. 13:51
 25/55 A kérdező kommentje:
na,ja.
2011. jún. 2. 13:51
 26/55 anonim válasza:
81%

Hello!

Na most sokan fognak fikázni engem, de ezt most muszáj kiírnom magamból. Akárki akármit mond szerintem azért ha valaki 25 évesen szűz, ott gondok vannak. Ha nemis azt mondom hogy gáz, de azért furcsa. Azt tudom javasolni hogy nagyon gyorsan kezdj el csajozni mint az állat, mert hip hop 30 éves szűz leszel. Nem kell nagyon jóképűnek lenni (mint én :), elég ha jól felöltözöl, aztán irány a dizsi. Ha meg tökös legény vagy, akár az utcán is leszólíthatsz lányokat. Bp-n ha elküld a 3.14-be, akkor sincs semmi gond, mivel nem túl nagy az esélye hogy valaha is találkozni fogtok. Na most jön amiért megfognak kövezni. Szerintem menj el egy fizetős hölgyhöz, és már nem leszel szűz. Nem kell ezt senkinek sem tudni, de legalább ha oda jutsz egy csajjal hogy témáztok, akkor azért már tudod mi hogy merre.

Még 1 gondolat. ha teljesen idegen neked ez a szórakozóhelyes téma (ahol olyan könnyen összeszedsz egy csajt, hogy azt már nem hiszed el) akkor kezdj el minnél nagyobb szociális kört kiépíteni magad köré, és legyél nyitott az emberekkel. Tudom könnyű ezt mondani, de hidd el nem lehetetlen. Minden a fejedben dől el. Még azért nem maradtál le semmiről. Kis tinipi**k imádják a 25 éves hapikat. Komoly kapcsolatot, meg kitudsz alakítani a szockörből.

Ui: akár hiszitek akár nem, nemvagyok egy beképzelt fasz, sem egy diszkó patkány.

Ez most jól esett. :)

Na pá!

2011. jún. 2. 14:16
 27/55 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egy társasági ember. Amolyan magamnak való srác vagyok. De majd megpróbálom....nem tudom,mikor.
2011. jún. 2. 14:18
 28/55 anonim ***** válasza:
57%
Én meg 29 évesen vagyok még szűz, nagy eséllyel 42 évesen is az leszek (ha megérem egyáltalán). A prosti szerintem sem megoldás, akkor már rég elmentem volna egyhez.
2011. jún. 2. 14:21
 29/55 anonim válasza:
Semennyire. Ne menj prostihoz, inkább a bulis megoldást javasolom én is, ha nagyon nem tudod 'megtartani' a szüzességed egy barátnőig..
2011. jún. 2. 15:47
 30/55 A kérdező kommentje:
Sztem ez utóbbi lesz,mivel barátnőre nem számíthatok az elkövetkező 10 ezer évben. :S Minimum!
2011. jún. 2. 15:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!