Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Miért tartjátok cikinek...

Fiúk! Miért tartjátok cikinek azt ha egy lány 18 évesen még szűz?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és szűz! Én nem tartom cikinek, de pár haverom folyton ezzel piszkál! Szerintük jobb hamar túlesni ezen! Szerintem pedig fontos, hogy kivel leszel először együtt, mert erre sokáig emlékszünk... bár lehet h én vagyok a maradi...mostmár nem tudom..:S
2009. júl. 3. 20:33
1 2
 1/16 anonim válasza:
95%
szerintem jobb ha akkor történik meg amikor már mind a két ember akarja és nem gáz ha még vársz vele egy kicsit :)nem tudom mért tartják cikinek egyáltalán nem ciki:D
2009. júl. 3. 20:43
 2/16 anonim ***** válasza:
95%

Egyáltalán nem ciki. Szerintem sokkal jobban fog tisztelni az a fiú akivel összejösz ,hogy nem feküdtél le minden férfival. Én pl. azt tartom inkább cikinek,hogy manapság a lányok 14 éves korukban több f***t fogtak mint kilincset...

18F

2009. júl. 3. 20:43
 3/16 anonim válasza:
95%

El van tájolva akkor pár haverod

Neked van igazad. Az hogy jobb ezen hamar túl esni az hülyeség.

18/F

2009. júl. 3. 20:45
 4/16 anonim ***** válasza:
94%

Én nem tartom cikinek. Én is 18, vagy afelett tervezem elveszíteni. Szerintem az a ciki, ha valaki 13 éves, és már nem az.

Egy 17 éves szűz lány.:D

2009. júl. 3. 20:45
 5/16 anonim ***** válasza:
59%

Hogy ciki, vagy nem ciki valami, az csak az ostoba emberek érdekli.

Ha mindenképp a véleményemre vagy kíváncsi, természetesen nem ciki.

Hozzáfűzném azonban, hogy hülyeség, hogy a szexhez nagy szerelem, meg ásó kapa nagyharang, meg ilyesmi kell.

Nem, ez egy barbiromantikus baromság, amivel azok az emberek döngetik a mellüket, akik ezzel akarják igazolni a maguk döntését, vagy szerencsétlenségét, hogy nem bújtak ágyba előbb senkivel.

A jó szexhez két jó ember kell, de egy jó, meg egy oké ember is jó szexet tud ám csinálni, a lényeg, hogy mindketten tisztában legyetek a szex alapjaival, bízzatok egymásban, legyetek őszinték az ágyban és segítsétek egymást az örömszerzésben.

Óriási nagy baromságnak tartom viszont, ha valaki egyből a behatolással, coitus-szal, dugással akarja kezdeni a nemi életét. Mindenképp érdemes a pettinggel kitanulni a másik működését, szóval amíg nem estél át jópár orális szexen bele se kezdj a "dugásba".

Nem siettetni akarlak, de minél tovább vársz ezzel a dologgal annál több jóból maradsz ki. Szóval ne akard kivárni a nagy szerelmet, meg az igazit, de ne is add oda magad az első állófaszú hülyegyereknek. Ha van valaki akit kedvelsz, megbízol és tetszetek egymásnak, akkor ne a szüzességi fogadalmad tartson vissza.

A barátaid cikizésére meg ne adj.

2009. júl. 3. 20:46
 6/16 anonim ***** válasza:
72%

Dehogy ciki. Sokan vannak akik jóval később vesztik el és sokan vannak akik 31-on túl is azok.

31/f

2009. júl. 3. 20:48
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerek olyan fiút, aki ilyesmit cikinek tartana. Az viszont igaz, hogy ki kellene nőnöd a "cikiséggel" való foglalkozást. Némelyik fiú tényleg nem szereti a szűz lányokat, mert attól tart, hogy az ilyen lányokkal vagy nem lehet lefeküdni, vagy pedig túlmisztifikálják a szüzességük elvesztését, és ezzel kínos felelősségérzetet terhelnek a fiúra. Ezért a fiúk nem szeretik elvenni a lányok szüzességét (kivéve, aki esetleg pont egy ilyen trófeára utazik).
2009. júl. 3. 21:00
 8/16 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem egyáltalán nem ciki! :D Nyugi eljön a te időd is! :D Én is 18 vagyok és még szűz pedig fiú vagyok! Fiúknál ilyen idős korba már ciki! De a lányoknál egyáltalán nem! :D
2009. júl. 3. 21:17
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, nem ciki. 18 vagyok és szűz. A barátom azt mondta, hogy inkább örül annak, hogy nem feküdtem le az előző barátommal és így ő lehet az első. Szerintem sok pasi inkább értékeli.
2009. júl. 3. 21:45
 10/16 anonim válasza:
93%

Te mit gondolsz az a ciki hogy 13-14 évesen a fél város megjárta vagy hogy még 18 évesen érintetlen????Hidd el sokkal jobb ha az igazinak adod a megtiszteltetést mint egy sarki hímringyónak!!!

15/F

2009. júl. 3. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!