Fiúk! Miért tartjátok cikinek azt ha egy lány 18 évesen még szűz?
Egyáltalán nem ciki. Szerintem sokkal jobban fog tisztelni az a fiú akivel összejösz ,hogy nem feküdtél le minden férfival. Én pl. azt tartom inkább cikinek,hogy manapság a lányok 14 éves korukban több f***t fogtak mint kilincset...
18F
El van tájolva akkor pár haverod
Neked van igazad. Az hogy jobb ezen hamar túl esni az hülyeség.
18/F
Én nem tartom cikinek. Én is 18, vagy afelett tervezem elveszíteni. Szerintem az a ciki, ha valaki 13 éves, és már nem az.
Egy 17 éves szűz lány.:D
Hogy ciki, vagy nem ciki valami, az csak az ostoba emberek érdekli.
Ha mindenképp a véleményemre vagy kíváncsi, természetesen nem ciki.
Hozzáfűzném azonban, hogy hülyeség, hogy a szexhez nagy szerelem, meg ásó kapa nagyharang, meg ilyesmi kell.
Nem, ez egy barbiromantikus baromság, amivel azok az emberek döngetik a mellüket, akik ezzel akarják igazolni a maguk döntését, vagy szerencsétlenségét, hogy nem bújtak ágyba előbb senkivel.
A jó szexhez két jó ember kell, de egy jó, meg egy oké ember is jó szexet tud ám csinálni, a lényeg, hogy mindketten tisztában legyetek a szex alapjaival, bízzatok egymásban, legyetek őszinték az ágyban és segítsétek egymást az örömszerzésben.
Óriási nagy baromságnak tartom viszont, ha valaki egyből a behatolással, coitus-szal, dugással akarja kezdeni a nemi életét. Mindenképp érdemes a pettinggel kitanulni a másik működését, szóval amíg nem estél át jópár orális szexen bele se kezdj a "dugásba".
Nem siettetni akarlak, de minél tovább vársz ezzel a dologgal annál több jóból maradsz ki. Szóval ne akard kivárni a nagy szerelmet, meg az igazit, de ne is add oda magad az első állófaszú hülyegyereknek. Ha van valaki akit kedvelsz, megbízol és tetszetek egymásnak, akkor ne a szüzességi fogadalmad tartson vissza.
A barátaid cikizésére meg ne adj.
Dehogy ciki. Sokan vannak akik jóval később vesztik el és sokan vannak akik 31-on túl is azok.
31/f
Te mit gondolsz az a ciki hogy 13-14 évesen a fél város megjárta vagy hogy még 18 évesen érintetlen????Hidd el sokkal jobb ha az igazinak adod a megtiszteltetést mint egy sarki hímringyónak!!!
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!