Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk! Miért tartjátok cikinek...

Fiúk! Miért tartjátok cikinek azt ha egy lány 18 évesen még szűz?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és szűz! Én nem tartom cikinek, de pár haverom folyton ezzel piszkál! Szerintük jobb hamar túlesni ezen! Szerintem pedig fontos, hogy kivel leszel először együtt, mert erre sokáig emlékszünk... bár lehet h én vagyok a maradi...mostmár nem tudom..:S
2009. júl. 3. 20:33
1 2
 11/16 anonim válasza:
Dehogy ciki! Egyett kell értenem az előttemszólóval engem felháborít hogy mit művelnek manpság a 13-14 éves lányok tisztelet a kivételnek.
2009. júl. 4. 04:04
 12/16 anonim válasza:
Dehogy ciki! Eggyet kell értenem az előttemszólóval engem felháborít hogy mit művelnek manpság a 13-14 éves lányok tisztelet a kivételnek.
2009. júl. 4. 04:08
 13/16 anonim válasza:
Dehogy ciki! Sajnos eggyet kell értenem az előttem szólóval elszomorító hogy mitművelnek a manapság a 13-14 éves lányok persze tisztelet a kivételnek.
2009. júl. 4. 04:11
 14/16 anonim válasza:
Egy barátom felesége 22 volt amikor összejöttek és szűz volt,pedig igen igen szép és csinos csaj,szerintem akkor és azzal történjen meg az első akiben megbízol,szereted,és ő is így érez irántad.
2009. júl. 4. 11:32
 15/16 anonim válasza:
Nem ciki...én is az vagyok,igaz már volt dolgom pasival.
2009. júl. 4. 14:40
 16/16 anonim válasza:

Nem ciki, én 20 fölött voltam, mikor elvesztettem és nem bántam meg.

Inkább az a gáz, mikor 13-14 éves kiscsajok már nem szüzek.

2009. júl. 4. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!