Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nők! Mennyire tartjátok jónak...

Nők! Mennyire tartjátok jónak vagy rossznak ha mondjuk egy férfi még szűz?

Figyelt kérdés
kb. 23 éves kortól felfelé. Igaz még nem mostanában fogom elérni ezt a korosztályt, de ha mégis bekövetkezne majd ez mennyire szabhat gátakat. pl. Sok lánynak rossz az, hogy ő még rutin/tapasztalat mentes?
2011. júl. 7. 15:36
 1/8 anonim válasza:
nem kell a lánynak megmondani. nem tudom , lehet engem kicsit zavarna ha tudnám.
2011. júl. 7. 15:47
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Én nem igazán örülnék neki, jobban belegondolva még az is jobb ha sok nővel volt valaki, mintha eggyel sem... Egyik se igazán jó, de akkor legalább tapasztalata van. Nekem nincs kedvem tanítósdit játszani.

20L

2011. júl. 7. 15:49
 3/8 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna szerintem. Inkább legyen szűz mint előtte átment már 40 csajon:/ ha szeretjük egymást úgyis ráhangolódunk a témára (:
2011. júl. 7. 15:50
 4/8 A kérdező kommentje:
jó, de ha meg nem jön össze valami hamar elmész, nem áll fel akár mi akkor jobb ha tudja..
2011. júl. 7. 15:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Az őszinteség egy harmonikus párkapcsolat alapja, tehát ha később derülne ki, hogy ebben hazudott ,akkor a bizalom meghalt. (magyarán: nem bevallani übergáz)

Azt mondják, hogy ha a férfi szerelmes akkor könnyebben tanul. Az én barátom is szűz volt mikor lefeküdtünk, de hamar belerázódott a dologba.

Nyugodtak kérdezgethetted itt ,hogy mi mit gondolunk róla, de egy általános igazság van: ha a lány szerelmes akkor az sem érdekli, ha féllábad van, de ha csak "ismerkedne" veled, akkor 2x is meggondolja megéri-e neki.

21/L

2011. júl. 7. 15:59
 6/8 anonim válasza:
Engem nagyon zavarna...
2011. aug. 18. 18:42
 7/8 anonim válasza:

Én kifejezetten értékelném! Én is szűz vagyok s mindenképp szűz fiúval szeretném majd elveszteni. Ha bénázunk, nem olyan nagy probléma, majd egymásra hangolódunk. :)

18/L

2014. jan. 2. 16:32
 8/8 anonim válasza:
Ez a legnagyobb ajándék amit valaki neked adhat, BECSÜLD MEG! És persze amit te adhatsz neki, szóval ŐRIZD MEG!
2014. ápr. 22. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!