Nők! Mennyire tartjátok jónak vagy rossznak ha mondjuk egy férfi még szűz?
Én nem igazán örülnék neki, jobban belegondolva még az is jobb ha sok nővel volt valaki, mintha eggyel sem... Egyik se igazán jó, de akkor legalább tapasztalata van. Nekem nincs kedvem tanítósdit játszani.
20L
Az őszinteség egy harmonikus párkapcsolat alapja, tehát ha később derülne ki, hogy ebben hazudott ,akkor a bizalom meghalt. (magyarán: nem bevallani übergáz)
Azt mondják, hogy ha a férfi szerelmes akkor könnyebben tanul. Az én barátom is szűz volt mikor lefeküdtünk, de hamar belerázódott a dologba.
Nyugodtak kérdezgethetted itt ,hogy mi mit gondolunk róla, de egy általános igazság van: ha a lány szerelmes akkor az sem érdekli, ha féllábad van, de ha csak "ismerkedne" veled, akkor 2x is meggondolja megéri-e neki.
21/L
Én kifejezetten értékelném! Én is szűz vagyok s mindenképp szűz fiúval szeretném majd elveszteni. Ha bénázunk, nem olyan nagy probléma, majd egymásra hangolódunk. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!