Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25/F és még szűz. Mennyire tartjátok cikinek?
Figyelt kérdés
Engem nem igazán érdekel,hogy még nem voltam nővel. Majd eljön annak is az ideje.2011. jún. 2. 13:16
2/55 anonim válasza:
Mások véleményére soha nem adunk!! Lényeg, hogy te hogy gondolod.
3/55 anonim válasza:
első hozzászóló,a 19 meg a 25 közt azért van kis külömbség. amúgy ritka de van ilyen. az hogy ciki vagy nemciki 1éni megitélés kérdése. kevesen,de vannak igy
5/55 anonim válasza:
ne aggódj én is az vagyok, valamiért nem sikerült még egy rendes kapcsolatot sem kialakítanom
6/55 anonim válasza:
Én ismertem valakit, aki ugyanígy volt, és nem lett volna ezzel semmi baj, ha nem kamuzik össze-vissza mindent a korábbi szexuális tapasztalatairól. Volt abban mindenféle póz, sok csaj, egyszerre többel stb. Aztán mikor idővel ez kiderült, akkor már késő volt. Szóval szerintem emiatt ne érezd magad soha frusztráltnak és ami a lényeg, hogy ne hazudj erről!
7/55 A kérdező kommentje:
Menjek prostihoz vagy várjak egy barátnőre? Ami ugyebár sosem lesz.
2011. jún. 2. 13:27
8/55 anonim válasza:
semmennyire sem ciki- normálisan gondolkodsz
és majd eljön a szép szerelem - elborít, ki se látsz belőle:))
9/55 A kérdező kommentje:
Ha eljön. :S
2011. jún. 2. 13:29
10/55 anonim válasza:
A prostikért fizetni kell, meg igénytelenek.
Inkább bemész egy tinidiszkóba és ingyen válogathatsz, ma már így megy.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!