Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan lányról aki fotózáson készült képeit teszi facebookra?
Nemrég voltam portfólió fotózáson és az ott készült képeket kitettem facebookra. Egyik sincs agyonretusálva és nagyon jól sikerültek. Ti fiúk ebből mit szűrtök le? Hogy magát fotóztatja kis ri*banc. Vagy inkább megnézitek hogy váó micsoda szép képek vannak erről a lányról?
17/L
18:59
Tény, hogy ha valaki odamegy egy lányhoz, hogy szia, hogy vagy, nem lehet rá az a válasz, hogy legyünk barátok :D
De igazából nem tudom, hogy hogy jutottunk el oda pár képből, hogy a kérdező hogy kosarazza ki a pasikat.
Az összefüggést meg végképp nem értem.
Hátööö :D Úgy látszik, fórumot csináltunk a kérdéséből. Szegény pedig csak tudni szeretné, hogy akkor ő most ribinek számít-e Facebookos körökben :D Abból jött, hogy ezek a fránya magamutogató lányok, több száz ismerőssel...
Én egy olyan szóval illetem ezeket, hogy: FELSZÍNES
több fotómodell exem is volt, és szerintem semmi extra, ugyanolyan kép mint bárki másról, engem nem befolyásol se pozitív , se negatív irányba, nem tudom miért kell ebből nagy ügyet keríteni...
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!