Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan lányról aki fotózáson készült képeit teszi facebookra?

Figyelt kérdés

Nemrég voltam portfólió fotózáson és az ott készült képeket kitettem facebookra. Egyik sincs agyonretusálva és nagyon jól sikerültek. Ti fiúk ebből mit szűrtök le? Hogy magát fotóztatja kis ri*banc. Vagy inkább megnézitek hogy váó micsoda szép képek vannak erről a lányról?

17/L

2011. máj. 31. 16:49
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
rakj fel 4-5 jó képet és meg van az arany középút.
2011. máj. 31. 17:37
 32/54 A kérdező kommentje:
Ezek a fotók mehetnének akárhova :) egyik sem kelt ku*rvabehatást... Mindegyik igényes korosztályomnak megfelelő fotó :D Rosszakaróim pedig nincsenek... :)
2011. máj. 31. 17:38
 33/54 Smartguy86 ***** válasza:
Jah, akkor te is egy olyan lány lehetsz, akit "mindenki szeret" :DDDD Tudom, ismerős...
2011. máj. 31. 17:39
 34/54 A kérdező kommentje:
Lehet hogy furcsa olyan emberrel találkozni akinek nincsenek rosszakarói... Bocs hogy élek. Soha senkinek nem okoztam szánt szándékkal rosszat :) Többségében vagy szeretnek vagy közömbösek irántam. Olyannal aki kifejezetten rosszat akart volna még nem akadtam össze.
2011. máj. 31. 17:40
 35/54 anonim ***** válasza:
Én ha meglátok egy ilyet arra gondolok, hogy húú de megnézném ezt a csajt hétköznap hogy is néz ki valójában....
2011. máj. 31. 17:43
 36/54 Smartguy86 ***** válasza:

Értem én, csak azért lehet olyan dolog, amit te nem is veszel észre, mást meg kiveri tőle az ideg. Ha olyan csinos lány vagy, ahogy hiszed magadról (fotózás), akkor biztos volt már jópár fiú, akiket elutasítottál azzal, hogy: hát bocsi, de én csak úgy gondolok rád, mint barátra...

Ha ez a tábor jó népes + fel is vetted őket Facebookon, mert miért ne, az a menő, akinek több ismerőse van, mint Orbán Viktornak... na majd ők tesznek róla, hogy a fél net rajtad röhögjön pár napig :D

2011. máj. 31. 17:44
 37/54 A kérdező kommentje:
Volt már pár fiú aki próbálkozott... Szerintem azzal "lekoppintani" valakit hogy "maradjunk barátok" kegyesebb dolog mint járni vele úgy hogy nem szereted és hülyíteni hónapokig. Ha neked így jobb csak gratulálni tudok. Amúgy nincs sok ismerősöm (pár 100) és 90 %-ukat ismerem személyesen.
2011. máj. 31. 17:47
 38/54 anonim ***** válasza:

Amúgy, csak hogy kiakasszam a válaszolókat, nekem saját weboldalam van, ahol az általam készült fotók vannak, köztük olyan, amit én magamról, vagy más rólam csinált. És az aztán tényleg bárki megnézheti. Borzasztó! =)

Ja, és majdnem 2x annyi idős vagyok, mint a kérdető :P

Amúgy nem egészen értem. Ha valakinek vannak ilyen képei, akkor miért tegyen ki magáról olyan képet, amin a félhomályban arconvakuzta magát?! Miért jobb az, mint egy igényes, profi által készített fotó? Vagy ezeket el kell dugni, soha senki meg ne lássa?! Nem tudtam, hogy ez ilyen titkos dolog... O.o

17:24 voltam

2011. máj. 31. 17:49
 39/54 Smartguy86 ***** válasza:
Nem kegyesebb, mert hazudsz nekik. Miért nem mondod meg az igazat, hogy nem tetszenek neked? Vagy hogy nem állsz készen a kapcsolatra? Jah mert az egyszerűbb... mert téged még nekik is bírniuk kell. Hát, nem bírnak, mert tudják, hogy kamuzol. Mellesleg hogy nevezheted őket "barátnak" ha utána le se szarod a fejüket? A másik meg: pár 100 ismerős? És hogyan találkoztok? Egy stadionban? Vagy be van osztva, hogy hétfőn az első 40-el van program, aztán kedden a következő csapat? Mégis hogy tartasz fenn barátságot ennyi emberrel? Jah, hogy nem is barátok, csak "ismik", ami ugye azt jelenti, hogy tartod őket, hátha jól jönnek majd egyszer, ha szarban leszel, de beszélgetni nem beszélgetsz, csak a szűk "köreiddel", akik hasonló beállítottságú modellpalánták... Oké :D
2011. máj. 31. 17:52
 40/54 Smartguy86 ***** válasza:
17:49 - Kiteheti, de ne 40-et! Vagy láttam már olyat is, aki az egész portfóliót kirakta - 100-200 képet. Ezt magyarázd meg!
2011. máj. 31. 17:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!