Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan lányról aki fotózáson készült képeit teszi facebookra?

Figyelt kérdés

Nemrég voltam portfólió fotózáson és az ott készült képeket kitettem facebookra. Egyik sincs agyonretusálva és nagyon jól sikerültek. Ti fiúk ebből mit szűrtök le? Hogy magát fotóztatja kis ri*banc. Vagy inkább megnézitek hogy váó micsoda szép képek vannak erről a lányról?

17/L

2011. máj. 31. 16:49
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:

17:52, neked mi bajod van?! :)

17:23, a kérdező azt írta 15-20 képről van szó. De felőlem valaki kirakhat 1500 képet is, nem értem ez miért zavar valakit?! Ha kötelező végignézni, na az fárasztó lehet. De nem kötelező, egyáltalán nem az.

2011. máj. 31. 18:01
 42/54 anonim ***** válasza:
Ja várjál, te ugyanaz az ember vagy. Sebaj :)
2011. máj. 31. 18:02
 43/54 Smartguy86 ***** válasza:
Semmi bajom nincs :D Csak ismerem ezt a típust, mint a rossz pénzt... :D Az őszinteség nem az erős oldaluk...
2011. máj. 31. 18:06
 44/54 A kérdező kommentje:
Ne haragudj de az őszinteségemet nem kéne bírálnod. Azért mert veled sokszor kicsesztek még nem kell hazudósnak gondolnod. Ha egy srác nem jön be megmondom neki kerek perec neharagudj de nem akarom húzni az agyad, nem lesz köztünk semmi. Jobb mintha játszanék vele. Ennek ellenére mindig jól elbeszélgetünk. És igen 300-400 emberrel lehet kapcsolatot tartani... Tudod sport iskola család az már 200-250 ember. Aztán jönnek a rendezvényen megismertek és haverok barátjai :) Nem találkozok velük nap mint nap de ismerem őket és kapcsolatban vagyok velük. Megtanultam kezelni a dolgaimat.
2011. máj. 31. 18:09
 45/54 anonim válasza:

Semmi baj nincs azzal, ha valakinek vannak ilyen képei! Én pl. mindig megnézem, ha az ismerőseimnek fb.-n vannak ilyesfajta képei. Jó nem kell azért az összeset kitenni, csak amennyit jónak látsz! Ha nekem lennének ilyen képeim biztos kitennék én is 1-2őt! Ez nem ribis.. kivéve, ha olyan a beállítás hogy be lehet látni bizonyos helyekre és mellé még agyon is van retusálva. Szerintem légy büszke rá, hogy tényleg rólad készültek ilyen képek. És ha fizettél volna érte? Abban mi a baj? Semmi. A fb. ismerősökről annyit nekem is van pár 100 ismerősöm.. pl. akik a suliba járnak, vagy ahol táboroztattam a kicsik bejelöltek, barátok ..stb. de 90%-val tartom a kapcsolatok (nem biztos, hogy napi szinten), a többi ismerős olyan, hogy párszor beszéltünk, vagy látásból ismerjük egymást.. és szerintem ezzel sincs baj!

Úgyhogy szerintem légy büszke a képeidre! :)

17/L

2011. máj. 31. 18:11
 46/54 anonim válasza:
Ja és a pasi ügy.. én sem szeretem megmondani nekik, hogy bocs nem jössz be (volt rá példa), és kegyesebb dolog tényleg azt mondani (persze csak véleményem szerint), hogy maradjunk barátok. És ez attól még nem jelenti azt, hogy csak szórakozik a pasikkal. 18:11es voltam.
2011. máj. 31. 18:24
 47/54 anonim válasza:
nem értem azokat akik azt hiszik, hogy beképzelt lennél..én is szeretnék ilyen képeket, és ha lesz ki fogok rakni párat facebook-ra..mert nincs egy normális képem se :) és amúgy nem másoknak akarok tetszeni,hanem magamnak !
2011. máj. 31. 18:26
 48/54 Smartguy86 ***** válasza:

Szerintem jobb őszintén közölni, hogy mi a helyzet. Elvégre a legtöbb esetben az érdeklődés nem azért volt, mert a fiú barátkozni akart. Barátja van elég amúgy is. Most gondold el: neked tetszik egy fiú, tudod hogy nincs senkije, te megőrülsz hogy vele legyél - erre ő benyögi: Hát, én csak úgy tekintek rád, mint barátra. Hogy éreznéd magad? Főleg annak tudatában, hogy azelőtt amíg te nem kezdtél vele beszélgetni, le se szart kb. És egy ilyen akarna a barátom lenni? Na ne vicceljetek...

Az őszinteségbe még senki nem halt bele.

2011. máj. 31. 18:28
 49/54 anonim ***** válasza:

18:28

És mi van, ha valaki tényleg szívesen barátkozna az illetővel, csak mint férfi/nő nem jön be neki? Akkor hogy hangzik az, hogy nem vagy az esetem, de legyünk barátok??

Amúgy a legyünk csak barátok kb. a fenti mondatot jelenti, csak kevésbé lealázó.

Ennél már csak az jobb, hogy

"- bocs, nem vagy az esetem

- te sem az enyém, csak barátkozni akartam"

:D

2011. máj. 31. 18:55
 50/54 Smartguy86 ***** válasza:
Ha valóban barátkozni akarnak, akkor szóba se kerül, hogy mi lenne ha... De ugye nem gondolod, hogy egy fiú csak azért odamegy egy ismeretlen lányhoz, hogy utána együtt nézzék a meccset? :D Ha társaságban vagytok, akkor lehet... De tegyünk már különbséget! Abszolút nem megalázó, ha tudatod vele, hogy nem tetszik, vagy hogy nem ilyen emberre vágysz. Ha ő nem akar csak a barátod lenni, akkor úgyse lesz az, hiába véded a csöpp szívét ilyen nagylelkű kijelentésekkel :D Max elkönyveli, hogy na ez is egy olyan csaj, aki kamuzik össze-vissza, és dobálózik az olyan fogalmakkal, mint a barátság...
2011. máj. 31. 18:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!