Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan lányról aki fotózáson készült képeit teszi facebookra?
Nemrég voltam portfólió fotózáson és az ott készült képeket kitettem facebookra. Egyik sincs agyonretusálva és nagyon jól sikerültek. Ti fiúk ebből mit szűrtök le? Hogy magát fotóztatja kis ri*banc. Vagy inkább megnézitek hogy váó micsoda szép képek vannak erről a lányról?
17/L
Lehet, hogy neked minden vágyad volt, hogy legyen ilyened. De másoknak nem minden vágya, hogy lássák. Miből gondolod, hogy az ismerőseid kíváncsiak rád 40 féle szögből idétlen pózokban lefotózva?
Ha valóban munkához kell - amit kétlek - akkor tedd el, és pályázd meg őket. De tudod mi szokott lenni? Hogy ez is csak egy a 17 éves tinilányok brahijaiból, amikor aztán arra kerül a sor, hogy modellként dolgozzanak, akkor már annyira nem is vonzó. Egy tinis őrület az egész, mert "mindenki ezt csinálja"...
Aki nem kíváncsi rá az nem nézi meg... Vagy tévedek?
És semmiféle idétlen pózokról nincs szó... a legtöbb kép közeli és arcorientált... És ne általánosíts kérlek, nem szőke plázás ribi vagyok aki hú de modell lesz. Hanem egy normális tanult barna szeplős lány aki vágyik az elismerésre...
Mert annyira fontos neki, hogy jól nézzen ki a fácsén, hogy ezért hajlandó volt elmenni egy 3 órás fotózásra és fizetni érte 50ezer forintot. Igen, lehet hogy veled nem ez van (írtad hogy ingyen volt), de aki a képet megnézi erre fog gondolni!
A szakmai képek a szakmai oldalakra valók, érts: prosti- és masszázsoldalakra.
Nem! Nem kell megosztani. Minek osztod meg? Miből gondolod, hogy bárki is kíváncsi rá??? Aki látott már téged élőben, úgyis tudja, hogy kamu az egész, és javítva van. Aki meg nem, annak nem kell 40 kép rólad. És jobb lenne, ha nagyon modell akarnál lenni, akkor megértenénk, hogy kell neked ez. De így... semmi értelme.
Az elismerést meg ne a testeddel akard már kivívni, meg a csinos pofiddal. Az sokaknak van. De eszük az már nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!