Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az olyan lányról aki fotózáson
készült képeit teszi facebookra?
Figyelt kérdés
Nemrég voltam portfólió fotózáson és az ott készült képeket kitettem facebookra. Egyik sincs agyonretusálva és nagyon jól sikerültek. Ti fiúk ebből mit szűrtök le? Hogy magát fotóztatja kis ri*banc. Vagy inkább megnézitek hogy váó micsoda szép képek vannak erről a lányról?
Elég egy kép is, vagy kettő. Aki 30-40 képen mutogatja magát, az kiábrándító szerintem!
25/F
2011. máj. 31. 16:51
2/54 anonim válasza:
Én sose pakoltam ki magamról sok képet,olyat meg főleg nem amin egyedül vagyok. Ha lennének rólam ilyen képek,akkor viszont biztos tennék ki. De csak és kizárólag egyet vagy kettőt,és nem többet!
22N
2011. máj. 31. 16:52
3/54 anonim válasza:
Én speciel azt szűröm le, hogy egy pénzes családból való, elkényeztetett, beképzelt p*csa.
2011. máj. 31. 16:53
4/54 anonim válasza:
Nagyképű vagy anyukám:(
2011. máj. 31. 16:54
5/54 anonim válasza:
Neked nem Edina a neved? Mert ha igen, akkor ismerlek. :D
6/54 A kérdező kommentje:
Igazából azért lettek csinálva hogy más is láthassa őket így furcsa lenne nem kitenni... :S De ez most ilyen egoistamód hat? Nem akarok az lenni mert nem az én stílusom. Meg ezeket a képeket amúgy is csak az ismerőseim láthatják előttük meg nem titkolok semmit :)
7/54 Smartguy86 válasza:
Nem feltétlen kerül sokba egy ilyen portfolió. A lényeg itt nem azon van, hanem azon, hogy valaki annyira egoista, hogy ilyet csináltat, mikor semmi célja nincs vele. Ha valaki munkát akar vállalni, mint fotómodell, akkor oké, de hogy valaki ilyen fotózásért fizet, hogy aztán Facebookon meg ki tudja hol mutogassa magát, az szánalmas és ciki szerintem.
2011. máj. 31. 16:55
8/54 anonim válasza:
sztem 3-4 kép bőven elég
ha túl sokan teszel fel, és még hülye aláírásokkal is megspékeled, az rosszul veszi ki magát..
de amúgy meg legyél büszke azokra a képekre
szóval nem ciki ha kiraksz párat
9/54 A kérdező kommentje:
Nem vagyok gazdag családból származó beképzelt p*csa... A fotós az ismerősöm és ingyen megcsinálta. Mindig ez volt a vágyam, modell szeretnék lenni ahhoz pedig alap egy portfólió... Olyan nagy bűn ez?
10/54 anonim válasza:
Én nem látok ebben kivetnivalót. Végül is nincs sehol előírva, hogy milyen képeket kell kiraknod. Legfeljebb vállalod a kritikákat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!