Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért írogatja ki mindenki facebookra, hogy mennyire szereti a "szerelmét"?
Figyelt kérdés
Nagyon nem értem,valami gyakorlott tini világosítson már fel.Mindenhol csak azt látom,hogy "jajj mennyire szeretlek" üzenőfalakon.Miért kell ezt mindenkinek tudni?2011. okt. 10. 20:32
1/9 anonim válasza:
Mert azt hiszi, menő, ha kérkedik vele...aztán ugyanígy kinn van a sok sírás is, h. "jajj, 2 hét után elhagyott" :D
Éretlenek és ostobák. Ennyi a magyarázat
2/9 anonim válasza:
Mert idióták:D
Én azt "imádom", mikor kiírnak vmi olyat, hogy "szar az élet", vagy "tökjó ez a nap", vagy "mindenki köcsög", és mikor vki rákérdez, hogy mi van, akkor jön a válasz, hogy: "áhhhh semmi", vagy "priviben elmondom".
3/9 The Nuke válasza:
én soha nem írtam ki..
de most engem is elhagyott! 3 év után
hogy a fene egye meg...
4/9 anonim válasza:
Feltűnési viszketegség és az elmebaj közös elegye miatt történik mindez.
6/9 anonim válasza:
A párom legjobb barátjának a barátnője is minden nap kiírja legalább 30-szor,hogy mennyire szereti a srácot(közben össze-vissza buliznak,meg másokkal kavarnak)...plusz ő még az a fentebb említett kiír valamit a profiljára,aztán üzenetben kér válaszokat típus is...ez olyan tini dolog lehet,amit én 21 évesen már valahogy nem tudok megérteni...úgy tűnik,öregszem :)
7/9 A kérdező kommentje:
Szóval szimplán csak idióták.Sosem fogom megérteni a mai tiniket,azaz a korosztályomat..
2011. okt. 10. 21:51
8/9 anonim válasza:
Én csak simán szeretem vele meglepni a párom. Ha éppen nem találkozunk egy nap, hazaért, bejelentkezik, és várja az üzenetem. Persze próbálunk kreatívkodni, és így kedveskedünk egymásnak. Inkább írom ki, mennyire szeretem a párom, minthogy kidobjam mondjuk a csöcsöm, és azzal szemeteljem tele.
9/9 anonim válasza:
Utolsó: De ezt el lehet intézni privát üzenetben is, nem kell a címlapra kiírni, hogy te milyen k*rva szerelmes vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!