Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az olyan lányról aki fotózáson készült képeit teszi facebookra?

Figyelt kérdés

Nemrég voltam portfólió fotózáson és az ott készült képeket kitettem facebookra. Egyik sincs agyonretusálva és nagyon jól sikerültek. Ti fiúk ebből mit szűrtök le? Hogy magát fotóztatja kis ri*banc. Vagy inkább megnézitek hogy váó micsoda szép képek vannak erről a lányról?

17/L

2011. máj. 31. 16:49
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
Szerintem is attól függ hány képet és milyet teszel ki. Ha túl sok a kép az alapból is úgy hat mintha beképzelt lennél. Nekem ilyen szempontból nem jön be. De valakinek biztos igen. De ettől még nem leszel ribanc meg semmi ilyesmi :)
2011. máj. 31. 17:06
 22/54 A kérdező kommentje:
A képeket nyersanyagba kaptam meg. A retusálás minimális. Nem adnám fotós kezébe a retusálást mert nem ismerném fel magam a képen... -.-" És nem 120 képről van szó hanem 15-20 képről. Elegem van már abból hogy állandóan azzal szekálnak nagy a seggem mittudom én... Meg akartam mutatni hogy ha akarok igenis tudok szép lenni :)
2011. máj. 31. 17:08
 23/54 Smartguy86 ***** válasza:
Ne akarj már mindig másoknak megfelelni. Persze így kezdődik, hogy a barát fotós... aztán majd jön a plasztika, meg a tudomisén mi. Ez az egész így csak magamutogatás. Kinek akarsz bizonyítani? Talán magadnak kéne. Te meg attól nem nyugszol meg, hogy van rólad pár jól beállított kép. Attól még te te vagy a valóságban, ugyanaz!
2011. máj. 31. 17:10
 24/54 A kérdező kommentje:
Én elégedett vagyok magammal. Semmi plaszitka meg ilyesmi... Smninket is alig hordok. Csak rosszul esik ha olyanok kritizálnak akik 100* rosszabbak mint én...
2011. máj. 31. 17:12
 25/54 Smartguy86 ***** válasza:
Ne essen rosszul! Legyél magabiztos, állj ki magadért. Ne úgy, hogy visszaszólsz, hanem csak hagyd szó nélkül. Legyen tartásod! 1 év múlva 18 leszel, felnőtt nő, legyél ennyire érett! :)
2011. máj. 31. 17:13
 26/54 anonim ***** válasza:

Azta! Itt aztán értelmes válaszok születtek!

Nem fejtem ki a véleményem. Mármint a válaszokról.

Fiú sem vagyok, úgyhogy a kérdés sem nekem szól :)

De szerintem egyrészt jobb az ilyen kép, mint a "telibefotóztam magam a tükörbe ferdén" kép, jobb mint a "buliban készült félrészegen sörrel a kezemben" kép, jobb mint a meztelen kép, és sokkal jobb, mint hogy ne merj képet kitenni magadról, mert nincs hozzá önbizalmad.

Tetszel magadnak? Örülj neki! Légy rá büszke! Sokan nem mondhatják el ezt magukról.

Akinek egy portfólióról csak az jön le, hogy pénzes vagy, r*banc vagy, vagy hogy masszázsoldalra való (wtf??), az magáról állít ki bizonyítványt.

Szerintem.

2011. máj. 31. 17:24
 27/54 Smartguy86 ***** válasza:
Jah, hát azoknál biztos jobb. Eleve szánalom az, ha egy csaj részeg. Hát ha még kiteszi a fotót róla. Még mindig az a véleményem, hogy ez magamutogatás. Ez már több, mint szimpla büszkeség. És különben is, ha büszke vagy arra, hogy szép vagy, azt nem kell bizonygatni úgy, hogy 600 képet kiteszel a netre. Ha akarod, mutogasd meg a legjobb barátoknak, de ne már a fél világnak, hogy ők majd dicsérgessenek, hogy milyen ügyes kislány voltál...
2011. máj. 31. 17:27
 28/54 A kérdező kommentje:
Csak az ismerőseim láthAtják nem a fél világ :D Jó is lenne "fél világ az ismerősöm" xD
2011. máj. 31. 17:30
 29/54 Smartguy86 ***** válasza:
Hát, ha mondjuk a mai divatnak megfelelően Facebookon felveszed azt is, aki annyira ismer, hogy egyszer látott valahol... és így van 5-600 ismerősöd, akkor hamar kikerülnek azok a fotók. Főleg ha vannak jóakaróid is :)
2011. máj. 31. 17:32
 30/54 anonim ***** válasza:
Nos, én modellkedem, itthon és külföldön is, és szoktam pár képet kitenni magamról, amik nekem is tetszenek. Ezzel nincs semmi baj, viszont aki csak azért fizet, hogy menőzzön ezekkel a képekkel az elég gáz..
2011. máj. 31. 17:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!