Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányat valljak be? Lányok csak tapasztaltból kérlek!
énmeg a fogalmam sincs melyik vagyok valamelyik előző:D
szerintem ez nemnagyonszámit megbízás tekntetébe. vagyis az ilyen engem és az ismeretségi körömet sose zavart. ez (rossz példa persze) olyan h ha sok autod volt akkor te folyton tönkreteszed az autokat?nem... sok autod volt mert sok volt és kész.
2011. máj. 29. 19:46
62/68 A kérdező kommentje:
Köszi.
És se hazudni akarom, vagy hamis számot mondani.
Csak mégse azt vágni a képébe hogy hogy 22, 23 vagy 24.
Az sem jó válsz hogy volt két komoly, utána meg pár hosszabb rövidebb kapcsolat. Mert utána joggal kérdezi majd a szám ismeretében hogy ~20 az hol pár?
Egyszerűbb lenne letagadni és azt mondani hogy volt öt.
Sztem mond azt, hogy még szűz vagy ;)
Amúgy ha tudod mi a jó a szexben, akkor miért vagy szabad?
Mellesleg meg bármit mondhatsz, normális embernél ez nem releváns, aki meg előítéletekkel él az úgyis besorol ahova csak akar, ha megjátszod magad ha nem.
2011. máj. 31. 09:31
Mivel egy komoly kapcsolatban fontos, hogy a másik úgy fogadjon el és szeressen ahogy vagy, szerintem mondd el. Ha nem is pontos számmal, akkor is jelezd valahogy, hogy nem 1-2 férfival volt dolgod. Mondjuk azt én sem egészen értem, hogy ha szerinted ez így volt jó, akkor egyáltalán miért fogalmazódott meg benned ez a kérdés. Mindegy. Egy a lényeg, ha ez szóba kerül ne hazudj neki.
2011. máj. 31. 09:44
Szerintem old meg egyszerű női eleganciával:
"Voltak férfiak az életemben."
Így nem tudja, hogy mennyi volt, de sejti, hogy több is.
Ennél elegánsabbat nem tudok most kitalálni.
2011. máj. 31. 09:51
Tapasztalt nő ... nevetséges vagy, nem tapasztalt vagy nem az számít hogy mennyivel voltál hanem hogy a szex minősége milyen...azért mert egy kiélt "mindentlátott" nő vagy... attól nem leszel hűha..nekem férjem 1 nővel volt előttem 9 évig...hát mit ne mondjak kitanította a lány teljesen:)
2011. máj. 31. 10:12
Sztem ez abszolut nem gaz, 26 vagy es volt 20 szexpartnered vagy nevezzuk barmi masnak. Nekem is kb 20 partnerem volt es??? semmi nem valtozott meg, tobbet tudok a ferfi testrol, tudom mi jo nekik.. ennyi. senkinek nem mondok szamot es sose nem is mondtam. az az en maganugyem. ha a pasid megkerdezni azt valami miatt kerdezi, mert amugy meg tok lenyegtelen. Sztem aki osszehazasodik valakivel es elotte nem tapasztalt meg dolgokat,az kesobb lep felre, ami mivel jobb?????
2011. máj. 31. 10:40
Bírom amikor azzal próbálja magyarázni valaki a sok partnert, hogy ő legalább "élt", meg tapasztalt, meg aki az elsővel házasodik és megcsalja... Jajj ugyan már. Csinálja mindenki ahogy neki jó. Egyik se nézze le, vagy szólja meg a másikat. A sok (persze nem több százról beszélek) partner sem jelenti feltétlenül, hogy az illető nő ribanc, és a kevés sem, hogy tapasztalatlan, vagy megcsalja a férjét... az is megcsalhatja a párját/férjét/kedvesét, akin átment fél Bp. Nem ezen múlik. Ráadásul létezik aranyközépút, ami nem 1 partnert jelent, de nem is 50-et. Attól, hogy valaki nem fekszik le 15-20 férfival, még nem biztos, hogy kevésbé tapasztalt, vagy hogy nem tudja mi a jó a férfiaknak, meg neki. Hagyjuk már ezeket a magyarázó dumákat, amikkel itt egymást meg magatokat próbáljátok megerősíteni. :D
2011. máj. 31. 11:14
Kapcsolódó kérdések: