Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hányat valljak be? Lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányat valljak be? Lányok csak tapasztaltból kérlek!

Figyelt kérdés
Voltam már 20 pasival, nem is szégyellem. De mennyit valljak be, hogy ne nézzenek K-nak? Azt azért furcsa lenne keveset mondanom, mert már tudom mi a jó és mi nem a szexben.
2011. máj. 26. 09:48
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 A kérdező kommentje:

Egy azokra reagáltam csak rosszul akik el sem olvasták a kiírást.

lányok és csak tapasztalatból és voltam , 20 pasival nem is szégyellem

Most akikkel egy kicsit durva voltam ezek közül hányat nem vettek figyelembe? kettőt, hármat?

2011. máj. 26. 12:19
 42/68 A kérdező kommentje:

Hát az összes lány aki 2-3 pasival volt még azt hiszi az én életem mennyország, de pont olyan mint az övé. Tökéltelen, amit a számokból is ki lehet találni.

2-3 alatt, azt sem tudja mi a jó neki. 20+ után meg tudja de minek? ha titkolnia kell?

2011. máj. 26. 12:22
 43/68 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem hiszem, hogy az életed mennyország, sőt. Eddig egyetlen fiúval voltam, aki a párom, és mégis tudom mi a jó nekem. Tudom mit szeretek a szeretkezésben, és mit nem. Mivel jó a kapcsolatunk, meg is tudjuk beszélni, hogy ez jó, ezen meg változtatni kell. Soha nem lesz olyan, hogy egyből minden tökéletes, össze kell csiszolódni, és sokat beszélni róla. Nagyon sok fiúbarátom van, innen tudom, hogy a fiúk könnyűvérűnek tartják azokat, akiknek ennyi partnere volt. Akár tetszik neked, akár nem, ez az igazság. Van aki jobban tudja tolerálni, valaki kevésbé. Ha rögtön a kapcsolat elején elmondod (ha nem számokban, akkor a több kifejezéssel), akkor kiderül, el tudja-e fogadni. Csak olyan férfival szabad összejönnöd, aki eltudja, különben a kapcsolat hamar megromlik.
2011. máj. 26. 12:27
 44/68 A kérdező kommentje:

2-3 alatt*

2-3 kapcsolat alatt

1 esetén lehet, nincs mérce és úgy jó.

2011. máj. 26. 12:40
 45/68 anonim ***** válasza:
100%
Nem az a lényeg, hogy jó legyen? Ez a nincs mérce butaság. Ugyanúgy tudom, hogy mit szeretek, mit nem. Ha nem lenne párom, akkor is ugyanazokat a dolgokat szeretném, és a következő partneremmel is ugyanúgy össze kéne csiszolódnunk. Csak beszélni kell róla. Ha valami nem jó, szólni, nem mindig más partnert keresni. Tökéletes szerető nincs, a legtöbb viszont "jól idomítható" :)
2011. máj. 26. 12:43
 46/68 A kérdező kommentje:

Hát nekem idomítható nem kell.

Ha valaki nem engem, bárkit megb.sz úgy mint engem, nem egy szer, akkor az nem kell. No előjáték , semmi oda figyelés. Vagy sajnálom egy félaraszi nekem kevés. Még ha istenien nyal is. ÉS a pasi irányítson, ne egy nő.

2011. máj. 26. 12:52
 47/68 anonim ***** válasza:
69%
Hiú ábrándokat kergetsz. Nincs olyan, hogy egyből tökéletes szerető. Meg kell beszélni, hogy te szeretnél hosszú előjátékot, szereted, ha irányítanak, ezt meg ezt pedig nem szereted. A férfi meg ehhez idomul. De ha néma maradsz, lefeküdhetsz még 20 férfival, nem fogod megtalálni azt, akit keresel, mert az csak a fejedben létezik. Ha valóságba akarod ültetni, akkor bizony ki kell nyitni a szádat.
2011. máj. 26. 13:00
 48/68 A kérdező kommentje:
Hát 5-6 pasi volt ami tökéletes volt. Azokkal általában fél évig tartott, majd eltűntek, vagy kiderült hogy mással is tökéletes volt nekik közben. Gondolom a folytatás egyértelmű.
2011. máj. 26. 13:19
 49/68 anonim ***** válasza:
78%
nyugodtan bevallhatod midnent ha normális a srác ugy fogja gondolni h te élvezted és megtettél midnent h jolérezd magad és élvezd az életet. de azért belefüzhetnéd majd a mondokádba h meg nem csaltál senkit nem átvágtad őket hanem tudták mi hány méter. mert egyrészről nem gáz az ha sok pasival voltál viszont ha ugy h mindet összevissza csaltad az már neccesebb. akkor ha ugygondolod magadba birod tartani nemond el neki. van erre egy pszichologiai megközelítés h a bűnöket a saját megnyugtatásod érdekébe mondod el nem a tiszta lelkiismereted miatt nem azért mert fontos neked hanem emrt magadban nem tudod legyőzni őket. bár ez a gondolat már nem kimondottan tartozik ide:)
2011. máj. 26. 15:25
 50/68 A kérdező kommentje:

Utolsó köszönöm.

Bár a mondókám annyiban más lesz egyet csaltam meg, azt is nagyon megbántam annyira hogy azóta sem tettem ilyent. Még inkább ki sem rúgtam, meg vártam amíg ő hagy ott.

ÉS volt hogy élveztem az életet, áldozatnak senkinek nem érzem magam, max a tapasztalatlanságomnak voltam az áldozata de ez már a múlt.

Azt nem fogom hozzá tenni hogy most már ne m jó szex, hanem a boldogság hajt. Mert tudom, ezt félre értenék.

És miért kellet volna máshogy élnem eddig, amíg se pasira se gyerekre nem lett volna időm?

2011. máj. 26. 15:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!