Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hányat valljak be? Lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányat valljak be? Lányok csak tapasztaltból kérlek!

Figyelt kérdés
Voltam már 20 pasival, nem is szégyellem. De mennyit valljak be, hogy ne nézzenek K-nak? Azt azért furcsa lenne keveset mondanom, mert már tudom mi a jó és mi nem a szexben.
2011. máj. 26. 09:48
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
85%
Pont én válaszoljak a kemény eggyemmel? :D Én nem szégyenlem magam, és neked sem kell. Így alakult, ha nem buliban részegen a szőnyegen történtek, akkor semmi gáz.
2011. máj. 26. 09:51
 2/68 anonim ***** válasza:
71%
Mondhatod, hogy 20 pasi volt akivel randiztál, és közülük pl. 5-el feküdtél le! :D
2011. máj. 26. 09:52
 3/68 anonim ***** válasza:
79%
Ha komoly kapcsolat van kilátásban, valld be mindet. Ha nem komoly, letagadhatsz egy jó párat:)
2011. máj. 26. 09:53
 4/68 anonim ***** válasza:
74%
Én bevallanám mindet. Hozzátenném hogy azért csináltam, mert mindegyikről azt hittem ő az igazi, s volt aki csak kihasznált, volt akitől tanultam valami hasznosat amit az ágyban hasznosíthatok. És azért mondanám el, mert az őszinteség az alapköve minden kapcsolatnak! Ha utólag tudná meg bárhonnan is.... az ugye nem volna jó?!
2011. máj. 26. 09:54
 5/68 napietus ***** válasza:
64%
nem tudom, ez milyen divat, kibeszélni az exeket. nem társalgási téma ez szerintem. ha megkérdezi, mondj valamit, de eleve nem járnék olyannal, aki ilyesmiről faggat. a jövőnk közös, nem a múltunk.
2011. máj. 26. 09:56
 6/68 anonim ***** válasza:
58%
Ha majd a munkahelyeden(Ha lesz egyáltalán) csinálsz valamit, és nem vállalod érte a felelősségget akkor mi lesz? Valami hasonló a helyzet itt is. Kéremszépen, ha volt bátorságot 20 férfival hálni, akkor illendő lenne vállalni a rosszabbik oldalát nem a dolgoknak, nem csak az élvezeteset, nem? Tessék elfogadni, hogy egy ordasnagy kur va vagy, és ezen már nem lehet változtatni.
2011. máj. 26. 09:56
 7/68 A kérdező kommentje:

Hát kb. 22-24 volt az első tíznél nem kerestem az igazit, pontosabban a 3-tól a tizedik. Mert 18 alatt én is kerestem a nagy őt.

Hát tanultam az tény mindtől. Bár jó ideje inkább ők tőlem. Mert tudtam melyikkel mi lesz jó, mindkettőnknek.

De hál istenek ki nem használtak. Akkor is mondjam hogy volt ilyen?

És most már kapcsolatot akarok és gyereket, nem akarom elcseszni azzal hogy éltem.

2011. máj. 26. 10:00
 8/68 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem ezt a leendő párodnak is megmondhatod, amit írtál. Komoly kapcsolatot ne kezdj úgy, hogy már az elején hazudsz. De ez csak az én véleményem.
2011. máj. 26. 10:02
 9/68 anonim ***** válasza:
57%
Azért más ez, mint egy munkahely. Bár nem ismerem a kérdezőt, meg kell, hogy védjem. Miért kell valakit így megbántani? Ha ő olyan "ordas nagy Qrva ", te mégis mi vagy?
2011. máj. 26. 10:03
 10/68 A kérdező kommentje:
Te ma 09:56-as te egy strici vagy , de én K? Azért mert éltem? Persze örülnél ha ilyen tapasztalt nőd lenne. Csak félsz hogy kevés vagy. Persze amíg ilyen bunkó vagy, addig kevés is vagy.
2011. máj. 26. 10:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!