Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányat valljak be? Lányok csak tapasztaltból kérlek!
1525 vagyok. nem kell ezt tulspirázni. ha rákérdez megmondod ha nem nem. gondolom nem ugy nyitsz egy ember felé h szia 20 pasival szexeltem. egyszerűen ha szoba kerül megmondhatod neki h 20 volt azért mert nem akartma kihagyni egy lehetőséget se h jolérezzem magam. nem kell szerintem elsőre ezt annyira eröltetni h amugymeg legalább megtanultam h mit hova kell bedugni az kicsit erős lenne azt ha arra kerül a sor látni fogja h megérte
ez olyan dolog amit nem kell hiresztelni se de szégyelni sincs mit rajta. és a normálisabb pasik ugyvannak vele h most velem van és ez a lényeg. jo lehet volt mással is...meg sokkal is. othagyta őket és velem van akkor kész ez akár aztis jelenti h jobb vagyok mint másik 20. hameg még jo csaj is vagy akkor gondolom a 20pasi a jobbak közül valo volt. szoval pasiszemmel meg :van egy jo csaj aki a jo pasik közül válogatott 20at és végül engem választott tehát jobb vagy mint 20 fasza csávo. vagy legalábbis én igy gondolkodnék. ha ugylátod h valamein szinten problémázik rajta hangsulyozd ki h nem csaltál meg senkit mindenkivel helyénvaloan bántál...azt a kis aproságot meg ha lehet hagyd ki...
Értem ok köszi.
Hát én valahol az átlag táján vagyok. És ehhez képest jobbak voltak a pasik. Éa válogattam, sőt soha nem adtam be könnyen a derekam. Lehet hogy már ez hiba volt és ....
te utolsó mennyire olvastad el amit írtam?
olyan mintha hibát és félre értelmezhető dolgot kerestél volna csak
éltem azaz volt szexuális életem is
az első három szokásosan 19 éves kormomig, majd ~10 akivel átlag ~4 hónapos kapcsolat , meg a többi egy naptól egy-kéz hétig. Ha ennyi idő alatt nem szereztem tapasztalatot akkor soha, a pasik 90 ha nőkről volna szó cserélne velem ... hol az áthidalhatatlan különbség?
pasik 90*
pasik 90%-a
A tegnap 11.04 vagyok.
Gondoltam, hogy lepontoznak, hiába írtam azt, hogy nem kell hazudnod, és hogy én is elmondtam a páromnak. De ezzel egyébként semmi gond, számítottam rá, mikor megírtam a kommentet.
Azt akartam ezzel mondani, hogy ha ilyen jellegű kérdést teszel fel, akkor várható, hogy sok válasz érkezik, és bizony nem mindegyik fog tetszeni. Én meg sem mertem volna kérdezni, azt hiszem :)
Szerintem a legtöbben azok közül, akik azt írták, hogy nem helyes, ha nem mondod el, szintén nem bántani akartak. Tulajdonképpen igazuk is van, és csak a véleményüket mondták el, szóval ne akadj ki rajtuk! :)
Köszönöm. És nem akadok ki rajtuk. Bár ez lehet csoda is. ;-)
Veled ez hogy alakult így?
Az van hogy én tudom mint csináltam, ők meg nem.
Az az érdekes hogy mindenki , szinte mindenki azt akarja el mondani hogy mit csináltam. Pedig azt esetemben maximum én tudom. Ha tárgyszerűen vesszük akkor pontosan tudom.
ÉS mivel ekkora érdeklődés volt rá , és találgatás.
Hát röviden hogy mit csináltam.
Tízen kilenc évesen , átlagosnak mondható lány voltam. Egy kamasz szerelemmel, ahol szex nem is volt. Egy gimis kapcsolattal és egy gyorsan becsődölt egyetemi románccal.
Utána fele rész negyedév fél év közötti szerelemi románcaim, és a szerelemé nem fejlődő pár hetes szexuális
liezonjaim. Egy esetben léptem félre, úgy hogy (talán) a többségnél még erkölcsösebb is vagyok.
Nem tudom mi elítélhetőt tettem, maximum nehezen megérthetőt. Egyeseknek irigylésre méltó, másnak meg sajnálatra méltó az életem. De szerintem egyiket sem kell érezni.
Most ezt a kérdést azért tettem fel mert kevés hozzám hasonló nő van. Aki így élt az szem rebbenés nélkül el osztja tízzel és kész. De én nem szeretném hogy az ebben rejlő tudás csak az enyém legyen. Amit nem is használok.
A 4. válaszadó vagyok ismét. Hát nekem akkor is sok hogy pl. ha 16 évesen kezdtél pasizni, akkor 10 év alatt több mint 20 férfi fordult meg nálad, benned. Nekem valahogy sok. Nem vagyok pasi, de ha az lennék, nem tudnék megbízni benned, hogy már én vagyok az igaz, csak engem akarsz, tőlem akarsz gyereket és már más nem kell neked.
Nem tudom mi vagy ki vitt rá, hogy ennyi férfival légy együtt. Komoly érzelmek biztos nem kötöttek a többségéhez, mert akkor lett volna fél év, vagy egy év kihagyás míg az ember "haldoklik" kicsit. Na mindegy. Én bevallanám és várnám az "ítéletét" a srácnak, akivel a jövőmet képzelem. Sok sikert amúgy, és remélem már tényleg megkomolyodtál ezen a téren. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!