Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hányat valljak be? Lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányat valljak be? Lányok csak tapasztaltból kérlek!

Figyelt kérdés
Voltam már 20 pasival, nem is szégyellem. De mennyit valljak be, hogy ne nézzenek K-nak? Azt azért furcsa lenne keveset mondanom, mert már tudom mi a jó és mi nem a szexben.
2011. máj. 26. 09:48
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
100%

A kulcsos lakatosnak:

A Dokikban volt egy rész amikor a Mindenes csinált egy kulcsot ami mindent nyitott. Olyan kulcs kéne.

Ellenben olyan f.asz nem, ami minden p.inában járt már, és minden p.ina arra vágyna h azzal nyitogassák őket. A férfi ribanc nekem legalább olyan visszataszító mint a női.

2011. máj. 26. 10:37
 22/68 anonim ***** válasza:
62%

Márpedig a 09:56-os jól mondja, marhanagy divat most a tetteink rosszabb következményeit csak úgy figyelmen kívül hagyni meg besöpörni a szőnyeg alá, de ez ettől még nem helyes. Ha képes voltál ennyivel összefeküdni, akkor vállald is fel! Ha nem akarod felvállalni, akkor előbb kellett volna gondolkozni. Az egy dolog, hogy ezt megcsináltad (amit mellesleg nem tartok jónak, de ez most mindegy), ettől még talán lehetsz rendes ember, de ha még le is tagadod, na akkor leszel egy utolsó szánalmas ribanc (:

Ha gyereket akarsz, szokj hozzá a felelősséghez, mert ha rosszat csinál, nem adhatod el, és jópár évig te leszel érte a felelős.

2011. máj. 26. 10:47
 23/68 A kérdező kommentje:

Mi abban a szörnyű ha negyed évente vagy félévente volt egy szex vagy kialakult egy viszony?

Azt viszont értem hogy sok kortárs srác aki volt 2-3 nővel az össze szarja magát ha azt hallja 22-24 szertő.

Nem arról van szó hogy a következmények. Hanem hogy a pasiknak mi a jó. És itt mi az ideális, és célra vezető. Mi az ami jó, reálisnak tűnő és etc.

2011. máj. 26. 10:55
 24/68 A kérdező kommentje:
Miért nincs nekem egy barátnőm se hasonló cipőben? - az tudná a választ.
2011. máj. 26. 10:56
 25/68 anonim ***** válasza:
100%
Nem sz*rják magukat össze attól, hogy neked ennyi szeretőd volt. Inkább elkeserítő, hogy ennyi embert engedtél magadhoz intim közelségbe, tehát teljesen az jön le, hogy túl könnyen adod magad. Rossz számodra vagy sem, de ez az igazság. A nők mindig más megítélés alá esnek, hiába igazságtalan. Megint leírom, szerintem a hány volt firtató kérdésre mond azt, hogy "pár". Pontos számot semmiképp sem, mert a legtöbb férfiből viszolygást vált ki.
2011. máj. 26. 11:04
 26/68 anonim ***** válasza:
64%

Nekem is pont 20 volt, mielőtt összejöttem a mostani párommal, én megmondtam neki, és ma is megmondanám. Mondjuk biztos minden férfi másképp fogadná, és én sem mondanám el akárkinek. Az én párom inkább amiatt aggódott picit, hogy nem lesznek-e emiatt túl magasak az elvárásaim.

Ha nem akarsz pontos számot mondani, akkor sem kell hazudnod: mondd meg hogy pl. 7 komolyabb kapcsolatod volt, és előfordult már egyéjszakás is, ez igaz is.

Ez a felelősségvállalós dolog meg hülyeség, mindenki maga dönti el, hogy a múltjából mennyit enged be a kapcsolatába. Jó dolog, ha a párjára bíz ilyen infókat, de nem tehető kötelezővé.

2011. máj. 26. 11:04
 27/68 anonim ***** válasza:
42%
De igen, arról van szó, hogy következmény. Ennyire nincs benned tartás? Pillanatnyi érdekek szerint alakítod magad, hajlítod ideoda a gerinced? Szörnyű... Nos a férfiaknak őszinteség kell, komoly kapcsolatra mindenképp. Tudod, a hazugságon alapuló kapcsolat hasonlít a szarból épített várra. És képes lennél olyannal összekötni az életed, aki előtt titkolóznod kell? Akinél folyamatosan eszedbejuthat, hogy "jaj, mi lesz ha megtudja?"? Lehet nehezebb lesz nem tökéletes előélettel találni valakit, de hát te tehetsz róla. Mondom, előbb kellett volna gondolkodni. Ja hogy te csak "éltél"? Hát akkor éljél így! De ne hazudj!
2011. máj. 26. 11:20
 28/68 napietus ***** válasza:
58%

megtudja? hogyan tudja meg? odaáll elé mind a 20 pasi egyszerre, és közlik vele, hogy megdugtuk a barátnődet? életszerű, tényleg...

:P:D:D:D:D

2011. máj. 26. 11:24
 29/68 A kérdező kommentje:

Hát minek nézek ti, és miért?

Könnyen kapható mert három kapcsolat után. negyed évente félévente egy erős ostromlásnak behódoltam? És a fele még annyit sem tett hogy igyekezett volna kielégíteni? És a 10-nél már azt kezdtem hinni ez a normális.

Számoljatok csak 18 évesen (majdnem 19 évesen 3 kapcsolat, ebből egyet rúgtam csak én ki) + átlag 4 havonta egy

2011. máj. 26. 11:27
 30/68 A kérdező kommentje:

Ma ma 11:04 köszi.

Hát arra én is kíváncsi lennék honnan tudnák meg.

2011. máj. 26. 11:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!