Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányat valljak be? Lányok csak tapasztaltból kérlek!
Kedves Kérdező,azt mondod a 09:56-os válaszolónak, "örülnél ha ilyen tapasztalt nőd lenne", akkor mi a feltett kérdés?
Megválaszoltad magadnak.
Fiú vagyok, és szakitanék veled ha hazudnál nekem. De ha elmondanád az igazat akkor nem.
Egyébként hány éves vagy?
26 éves vagyok
És ha jön az igazi nem akarom elrontani azzal hogy megijesztem. És azért azt sem mondhatom hogy 22, 23 vagy 24. Nem számoltam pontosan mert nem trofeát gyűjtöttem. És most hogy ebbe belegondoltam ennyire sikerült csak össze számolni. Ja és no acholol, apu alkesz volt még a szagától is hány ingerem van.
nekem kb csak annyi a véleményem
ha van egy lakatod, amit minden kulcs nyit, az egy kifejezetten szar lakat. viszont egy kulcs, ami minden lakatot kinyit, az egy fasza kulcs...mondhatni egy don juan ;)
am hány éves vagy?
Hát én aztán amúgy nehezen kapható voltam. KOMOLY. De tíz év alatt ~20 pasi amiből a fele első alkalommal esélytelenek bizonyult arra hogy mindkettőnknek jó legyen. ...
És erre azt mondhatóm kell csak egy hülye nőnek kell olyan tag, amit bárhova bedugnak. ÉS tudjuk hogy lesz folytatás.
Nálam nem igaz hogy mindben az igazit keresetem.
Ez a válasz 52%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 09:54
De ez a válasz amúgy miért rossz?
Ez nagyon jóóóó!
Amúgy meg tényleg minek egy számot bevallani?? Semmi köze hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!