Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hányat valljak be? Lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hányat valljak be? Lányok csak tapasztaltból kérlek!

Figyelt kérdés
Voltam már 20 pasival, nem is szégyellem. De mennyit valljak be, hogy ne nézzenek K-nak? Azt azért furcsa lenne keveset mondanom, mert már tudom mi a jó és mi nem a szexben.
2011. máj. 26. 09:48
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
31%
szerintem nem vagy kva. Persze ha egy férfi megcsinál 30 nőt, az királyos, meg akkor ő az atya úristen. Ha élvezted ezeket az együttléteket, tényleg azért voltál velük, mert tudatosan szexelni akartál, és nem csak sokat ittál és ooops becsúszott, akkor szerintem nyugost elmondhatod. Sőt. Amúgy meg ha jó arc a srác, fel fogja fogni és kész.
2011. máj. 26. 10:07
 12/68 anonim ***** válasza:
55%
Attól, hogy tapasztalatot szerzett még nem k...va valaki! És a 20 nem is olyan sok, főleg hogy azt sem tudjuk hány éves a kérdező. Mert ugye nem mindegy, hogy 16 évesen 20, vagy 30 évesen 20...
2011. máj. 26. 10:11
 13/68 anonim ***** válasza:
61%

Kedves Kérdező,azt mondod a 09:56-os válaszolónak, "örülnél ha ilyen tapasztalt nőd lenne", akkor mi a feltett kérdés?

Megválaszoltad magadnak.

2011. máj. 26. 10:11
 14/68 anonim ***** válasza:
49%

Fiú vagyok, és szakitanék veled ha hazudnál nekem. De ha elmondanád az igazat akkor nem.

Egyébként hány éves vagy?

2011. máj. 26. 10:12
 15/68 A kérdező kommentje:

26 éves vagyok

És ha jön az igazi nem akarom elrontani azzal hogy megijesztem. És azért azt sem mondhatom hogy 22, 23 vagy 24. Nem számoltam pontosan mert nem trofeát gyűjtöttem. És most hogy ebbe belegondoltam ennyire sikerült csak össze számolni. Ja és no acholol, apu alkesz volt még a szagától is hány ingerem van.

2011. máj. 26. 10:20
 16/68 anonim ***** válasza:
79%
Ha komoly kapcsolatot keresel, pontos számot inkább ne mondj. Nézd, nem állítom, hogy k*rva vagy, hiszen nem ismerlek, de ha én ilyet tudnék meg a szerelmemről, akkor elgondolkoznék rajta, hogy kellene-e hosszútávra, hiszen ebből az jön le, hogy könnyen kapható vagy. A pasik többségének nem kell túltapasztalt lány. Lehet igazságtalanságról beszélni, hogy de bezzeg a férfiak (bár én ugyanúgy nem nézem jó szemmel a férfi "túltapasztaltságot"), de attól még ez a realitás. Nem kell letagadni sem a múltad, hogy csak 1-2 férfival voltál, de pontos számot nem kell mondani. Párral, kész. Így te sem hazudtál, de nem is néznek ordas k*rvának, ahogy az egyik válaszoló fogalmazott.
2011. máj. 26. 10:22
 17/68 anonim ***** válasza:
22%

nekem kb csak annyi a véleményem

ha van egy lakatod, amit minden kulcs nyit, az egy kifejezetten szar lakat. viszont egy kulcs, ami minden lakatot kinyit, az egy fasza kulcs...mondhatni egy don juan ;)

am hány éves vagy?

2011. máj. 26. 10:27
 18/68 A kérdező kommentje:

Hát én aztán amúgy nehezen kapható voltam. KOMOLY. De tíz év alatt ~20 pasi amiből a fele első alkalommal esélytelenek bizonyult arra hogy mindkettőnknek jó legyen. ...

És erre azt mondhatóm kell csak egy hülye nőnek kell olyan tag, amit bárhova bedugnak. ÉS tudjuk hogy lesz folytatás.

Nálam nem igaz hogy mindben az igazit keresetem.

Ez a válasz 52%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:54

De ez a válasz amúgy miért rossz?

2011. máj. 26. 10:32
 19/68 anonim ***** válasza:
72%

Ez nagyon jóóóó!

Amúgy meg tényleg minek egy számot bevallani?? Semmi köze hozzá!

2011. máj. 26. 10:33
 20/68 A kérdező kommentje:
Mert az eddigiek közül nem sok volt aki nem kérdezte. Viszont mivel eddig nem a gyerekem lehetséges apját kerestem, hanem a szeretőm. Más volt a helyzet. Meg mások voltak a pasik is lehet.
2011. máj. 26. 10:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!