Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányat valljak be? Lányok csak tapasztaltból kérlek!
Most nem azért de melyik férfi kiváncsi arra,hogy a jelenlegi párja hány férfivel feküdt le előtte?:D
Én eddig 12-vel feküdtem le és kit érdekel?Nem fogom senkinek se mondani.Nem is hinnék el szerintem!
És mondhatom én is az igazit kerestem mindig,csak sajnos egyikben sem találtam meg! Volt aki egyéjszakára volt csak jó,volt aki pár hétre,volt olyan is aki 1-2évre.Senkit se érdekel szerintem. 23N
Tényleg nem értitek? TÖKMINDEGY hogyan volt, és pontosan mennyi, most a lényeg az, hogy elsunnyogjon-e párat, csak mert úgy jobban néz ki. Most az elvről van szó.
Más tészta, hogy ennyi volt (bár a mentegetőzésből látszik, hogy te is bánod...), de ha már ilyen életet választott, akkor VÁLLALJA FEL! A hazugság akkor is hazugság, ha senki nem tud róla, csak te. Van egy lelkiismeretnek nevezett - bizonyára valamiféle ósdi, elavult, nem divatos - dolog, ami rossz érzésekkel reagál az erkölcstelenségre. Ez így van jól, és erre nem az a megoldás, hogy megpróbálod megváltoztatni a múltat papíron (mert valóságban nem lehet), hanem az, hogy szembenézel vele.
11:31
Engem nagyonis érdekel... mondjuk én nem olyat keresek, akivel "el lehet lenni", hanem egy életre szóló társat, és annál igenis számít, hogy minden téren tökéletesen összeilljünk. Persze amit elvárok, azt tudom én is nyújtani.
Erkölcstelen és szégyellem hogy negyed évente félévente volt valakim, amiből lett valami vagy nem. Ami legkevésbé rajtam múlt. Jó nem hívtam föl, és ha hívott és szexben az volt a max hogy belém rázta. Akkor meg lekoptattam.
Ha utána számolsz nem ribanc max. agszűz lehettem.
nem. Ami legkevésbé rajtam múlt.
nem? Ami legkevésbé rajtam múlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!