Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Miért jönnek be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért jönnek be nektek a négerek, spanyolok sokkal jobban, mint a fehérek?

Figyelt kérdés
És nem a szokásos "nagyszerszámos" szöveget akarom hallani, mert az van európainak is!21/F
2011. máj. 19. 19:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát én éppen a szőke kék szemű norvég,svéd, skandináv vikingekért vagyok oda! :)
2011. máj. 19. 23:27
 22/25 anonim ***** válasza:
69%
Az elég undorító, amikor egy magyar nő elzavarja az összes fehér udvarlóját, aztán megjelenik egy "színes" egyéniség, arra meg úgy mászik trá, hogy vontatóval sem lehetne leszedni róla. Undorító és sajnos láttam már ilyesmit.
2011. máj. 19. 23:33
 23/25 anonim ***** válasza:
csakis a fehérek. :)
2011. máj. 20. 14:59
 24/25 anonim ***** válasza:
ez szimplán nem igaz. engem annyira nem érdekelnek a nem fehér pasik, mintha nem is egy fajba tartoznánk. nem vagyok rasszista, nem azért, egyszerűen csak mint férfi abszolút nem érdekelnek.
2011. máj. 21. 12:09
 25/25 anonim ***** válasza:
numá numá é--
2011. máj. 21. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!