Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tetszenek jobban a néger fiúk, mint a fehérek? 13,5/L
Nagyon bejönnek nekem a néger fiúk, afféle zsáner. Az afro-amerikaiak nagyon nagyon cukik szerintem. Annyira tetszik, hogy olyan cukin nagy az orruk meg az ajkuk. :) És ráadásul jaden Smith-be is szerelmes vagyok :$ Miért van ez? A fehér fiúk nem hoznak izgalomba, ellenben a fekete srácokkal. Miért van ez?? Mit tehetnék ellene?
13,5/Ł
Második válaszoló, hogy értetted, hogy kicsit másképp gondolkodnak?? :O
Amúgy köszi a válaszokat!
Dolgoztam kint Angliában 1 évet, elég sok feketével kerültem kapcsolatba munka miatt. Nem rossz emberek, de a párkapcsolathoz való hozzáállásuk általában nem az, amit a fehér nők általában elvárnak.
A hugomnak is volt 2 fekete pasija. Ő úgy gondolta, hogy sok csalódás után elege lett a fehérekből, próbálkozik feketékkel. Most egy falfehér pasija van, kint lakik vele Hollandiában.
Az egyik fekete pasija a kb. fél éves baba mellől lépett le hogy a hugommal lehessen. Nem csak ő ilyen, elég sokkal beszélgettem már hosszasan erről.
nyugi akkor ő nem olyan..
már megb*szott volna ha olyan lenne ...
14:40
udvarlásra, nyomulásra nem sajnálják az időt
Nekem is az a véleményem, hogy ilyen csélcsapok a fekák. Minden lányra nyomulnak, de linkek, komoly párkapcsolatra nem nagyon alkalmasak, ahol lehet, szétszórják a magjukat, kihasználva a feka szerszámok legendáját.
Amúgy az is a véleményem, hogy általában nagyon szép a testük, nem túlgyúrt, hanem atletikusan izmos, ebben nagyon szerencsés a genetikai állományuk, de amúgy a hétköznapokban igazán szép feka férfit ritkán látni, pl. Budapesten. Azok csak a filmekben meg a klipekben vannak, amúgy az utcán ilyen nyomifejű, széles orrú, vastag szájú bantukat látni, nem Simon Webbeket.
F36
Köszi a válaszokat! Kicsit elkeserítő, amiket írtok :'( Félek, hogy igazatok van :((
A barátnőim ráadásul nem hiszik el, hogy engem nem a szerszámuk mérete érdekel... :(( Pedig tényleg nem ez érdekel, pláne ebben a korban :(( És azt is mondták, hogy ha nem fekszek le vele, akkor tuti nem is fogok kelleni neki :"(( De remélem azért Ő nem ilyen :D
Utolsó válaszoló: Igen nagyon jó testük van ;) Viszont Simon Webb nem jön be xD Viszont Ő nagyon nagyon bejön xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!