Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tetszenek jobban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tetszenek jobban a néger fiúk, mint a fehérek? 13,5/L

Figyelt kérdés

Nagyon bejönnek nekem a néger fiúk, afféle zsáner. Az afro-amerikaiak nagyon nagyon cukik szerintem. Annyira tetszik, hogy olyan cukin nagy az orruk meg az ajkuk. :) És ráadásul jaden Smith-be is szerelmes vagyok :$ Miért van ez? A fehér fiúk nem hoznak izgalomba, ellenben a fekete srácokkal. Miért van ez?? Mit tehetnék ellene?

13,5/Ł

2011. ápr. 13. 14:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
64%
nem kell ellene semmit sem tenni, majd kinövöd.
2011. ápr. 13. 14:24
 2/21 anonim ***** válasza:
60%
Hajt a kíváncsiság, szerintem ennyi. Addig fogod cukinak tartani őket, amíg meg nem dug az egyik, aztán hallani sem akar rólad. Kicsit eltérően gondolkodnak a megszokottól.
2011. ápr. 13. 14:24
 3/21 A kérdező kommentje:

Második válaszoló, hogy értetted, hogy kicsit másképp gondolkodnak?? :O

Amúgy köszi a válaszokat!

2011. ápr. 13. 14:25
 4/21 anonim ***** válasza:
74%
Valahogy genetikailag mások belsőleg is, akkor is ha Európában élnek. Szeretik halmozni az élvezeteket, de hűségre, elköteleződésre ne nagyon számíts. Kivétel biztos van, de elenyésző. Az udvarlás, nyomulás nagyon megy nekik, de gyorsan elfogy a lendület...
2011. ápr. 13. 14:28
 5/21 A kérdező kommentje:
Harmadik: ezt honnan tudod? :(( Kicsit kiábrándító, mert egy hónapja egy néger fiúval chat-elek... Remélem Ő a kivételbe tartozik :D
2011. ápr. 13. 14:32
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Dolgoztam kint Angliában 1 évet, elég sok feketével kerültem kapcsolatba munka miatt. Nem rossz emberek, de a párkapcsolathoz való hozzáállásuk általában nem az, amit a fehér nők általában elvárnak.

A hugomnak is volt 2 fekete pasija. Ő úgy gondolta, hogy sok csalódás után elege lett a fehérekből, próbálkozik feketékkel. Most egy falfehér pasija van, kint lakik vele Hollandiában.

Az egyik fekete pasija a kb. fél éves baba mellől lépett le hogy a hugommal lehessen. Nem csak ő ilyen, elég sokkal beszélgettem már hosszasan erről.

2011. ápr. 13. 14:39
 7/21 anonim ***** válasza:

nyugi akkor ő nem olyan..

már megb*szott volna ha olyan lenne ...

2011. ápr. 13. 14:40
 8/21 anonim ***** válasza:

14:40

udvarlásra, nyomulásra nem sajnálják az időt

2011. ápr. 13. 14:44
 9/21 anonim ***** válasza:
52%

Nekem is az a véleményem, hogy ilyen csélcsapok a fekák. Minden lányra nyomulnak, de linkek, komoly párkapcsolatra nem nagyon alkalmasak, ahol lehet, szétszórják a magjukat, kihasználva a feka szerszámok legendáját.

Amúgy az is a véleményem, hogy általában nagyon szép a testük, nem túlgyúrt, hanem atletikusan izmos, ebben nagyon szerencsés a genetikai állományuk, de amúgy a hétköznapokban igazán szép feka férfit ritkán látni, pl. Budapesten. Azok csak a filmekben meg a klipekben vannak, amúgy az utcán ilyen nyomifejű, széles orrú, vastag szájú bantukat látni, nem Simon Webbeket.

F36

2011. ápr. 13. 15:06
 10/21 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Kicsit elkeserítő, amiket írtok :'( Félek, hogy igazatok van :((

A barátnőim ráadásul nem hiszik el, hogy engem nem a szerszámuk mérete érdekel... :(( Pedig tényleg nem ez érdekel, pláne ebben a korban :(( És azt is mondták, hogy ha nem fekszek le vele, akkor tuti nem is fogok kelleni neki :"(( De remélem azért Ő nem ilyen :D

Utolsó válaszoló: Igen nagyon jó testük van ;) Viszont Simon Webb nem jön be xD Viszont Ő nagyon nagyon bejön xD

[link]

2011. ápr. 13. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!