Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tetszenek jobban a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tetszenek jobban a néger fiúk, mint a fehérek? 13,5/L

Figyelt kérdés

Nagyon bejönnek nekem a néger fiúk, afféle zsáner. Az afro-amerikaiak nagyon nagyon cukik szerintem. Annyira tetszik, hogy olyan cukin nagy az orruk meg az ajkuk. :) És ráadásul jaden Smith-be is szerelmes vagyok :$ Miért van ez? A fehér fiúk nem hoznak izgalomba, ellenben a fekete srácokkal. Miért van ez?? Mit tehetnék ellene?

13,5/Ł

2011. ápr. 13. 14:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
56%
Mi a faszom ez a nagy feka láz ba*meg. Áhh nem értek én már semmit.
2011. ápr. 13. 18:46
 12/21 anonim ***** válasza:

Viszont Simon Webb nem jön be xD Viszont Ő nagyon nagyon bejön xD

[link]

A komment megírásának időpontja: tegnap 15:25

Dehát ő még gyerek. Persze félig még te is az vagy :D

2011. ápr. 14. 17:01
 13/21 anonim ***** válasza:
igne, mindekire nyomulnak. meg dájkvan
2011. ápr. 15. 18:23
 14/21 anonim ***** válasza:

én nem voltam rájuk kattanva cseppet sem, nem is gondoltam volna, hogy valaha lesz egy, de egy szerencsés (vagy szerencsétlen?) véletlen úgy hozta, hogy összeakadtam eggyel... sikeresen bele is szerettem, ő tényleg olyan, mint a filmekben, nagyon jóképű és a teste is tökély... viszont a viselkedése :/ hát nem igazán tudok kiigazodni rajta a mai napig sem, pedig már féléve tart a románc... egyszerűen nem tudom, mit akar, néha úgy tűnik, csak egy vagyok neki a sokból, és csak arra kellek, néha meg olyan, mintha komolyabbat akarna, és volt több eset, mikor egyáltalán nem azért akart velem lenni és akárhogy másztam rá, csak szeretgetni akart, de nem szexelni... szóval nem értem. És nem a nyelvi nehézségek miatt nem, hanem mert tényleg nem lehet kiigazodni a viselkedésén. Lehet valami igazság az eddigi negatív hozzászólásokban.

21/L

2011. ápr. 23. 18:12
 15/21 anonim ***** válasza:
ja, egyébként az meg nem csoda, h Jaden Smithbe szerelmes vagy :D Az apukájára ütött ;) És a te korodban én is mindig kiszúrtam magamnak egy színészt valamilyen filmből, akiért rajongtam utána...és persze minden egyéb vele kapcsolatos dologért :)
2011. ápr. 23. 18:18
 16/21 A kérdező kommentje:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:12

Köszi a választ aranyos vagy :DD Biztosan érdekes fiú a barátod ;)

És Jaden tényleg az apjára ütött, Will is nagyon helyes, de Jaden még cukibb :))

2011. ápr. 23. 22:05
 17/21 anonim válasza:

Kérdezőnek:

Nekem meg Stefan Gordy jön be.:$

Nem a fúl négerekhez tartozik,mert kicsit világosabb a bőre.:D

Magyarul a Redfoo az LMFAO énekese.:D

[link]

2011. júl. 31. 12:37
 18/21 anonim válasza:
2016. febr. 23. 17:36
 19/21 anonim válasza:
majd kinövöd
2019. jan. 11. 21:47
 20/21 anonim ***** válasza:

Képes vagy ezt ideírni NYOLC év után? A kérdező jelenleg 21 éves.

2019. jan. 14. 17:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!